Reading/Web/Desktop verbeteringen/Testen tweede prototype

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing and the translation is 94% complete.
Outdated translations are marked like this.

Instructies

 1. $prototypeOpen het prototype in een nieuw tabblad$closingtag (met een desktop- of laptopcomputer).
 2. Maak een nieuw kopje aan op deze pagina met het onderstaande formulier. (Dit formulier wordt ingevuld met de vragen die u kunt beantwoorden)
 3. Geef uw terugkoppeling over het prototype in het nieuwe kopje.


ⓘ Als u de voorkeur heeft om feedback via e-mail te geven, stuur deze dan naar Olga Vasileva via olga@wikimedia.org.

⚠ Houdt er rekening mee dat dit een prototype is waar de meeste koppelingen niet werken en er mogelijk andere bugs of problemen zijn die u kunt tegenkomen.

⚠ Het formulier "nieuw kopje aanmaken" wordt helaas niet ondersteund door de visuele tekstverwerker (VE). Als u de visuele tekstverwerker gebruikt, maak dan handmatig een nieuw kopje aan en knip & plak de terugkoppelingsvragen (zie beneden).

⚠ Tijdens het testen vragen we u te focussen op de nieuwe weergave van de vastgezette header en de nieuwe weergave van de persoonlijke hulpmiddelen boven aan de pagina. Terugkoppeling en andere ideeën over andere functionaliteit zijn ook welkom.

Voorvertoning van terugkoppelingsvragen

 1. Neem even de tijd om rond te kijken, de pagina op en neer te gaan en naar een paar verschillende pagina's te kijken. Wat is uw initiële impressie? Is er iets verwarrend? Handig? Interessant? (Houdt er rekening mee dat dit een prototype is en sommige koppelingen niet werken en er mogelijk bugs of andere problemen zijn die u kunt tegenkomen.)
 2. Scroll langzaam naar beneden. Scroll nu een klein beetje terug. Wat valt u op? Wat is uw mening over deze ervaring?
  1. Is de functionaliteit die u hier ziet nuttig voor u? Zijn er functies die specifiek nuttig zijn bij het lezen of bewerken?
  2. Is er functionaliteit die u zou willen gebruiken die niet beschikbaar is in de nieuwe header?
 3. Scroll terug naar de bovenkant van de pagina. Stel u voor dat u terug naar de pagina met uw voorkeuren wilt gaan. Kunt u er achter komen hoe u dat moet doen? Wat vindt u van deze ervaring?
 4. Heeft u nog andere gedachten, ideeën of vragen?

Feedback