Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing/nb

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing and the translation is 71% complete.
Outdated translations are marked like this.

Instruksjoner

 1. $prototypehttps://people.wikimedia.org/~jdrewniak/dip/p4.html#/no/wiki/Månen Åpne prototypen i en ny fane$closingtag (på datamaskin)
 2. Opprett en ny seksjon på denne siden med skjemaet nedenfor (det er forhåndsfylt med spørsmål du kan svare på)
 3. Skriv inn tilbakemeldingene dine i den nyopprettede seksjonen.


ⓘ Hvis du foretrekker å sende tilbakemelding via epost, send det til Olga Vasileva på olga@wikimedia.org.

⚠ Merk at siden dette er en prototypen fungerer ikke de fleste lenkene, og du kan støte på enkelte andre feil eller mangler.

⚠ Skjemaet for ny seksjon virker dessverre ikke med visuell redigering. Hvis du bruker visuell redigering, opprett en ny seksjon manuelt og kopier og lim inn spørsmålene (listes opp nedenfor).

⚠ Mens du tester ønsker vi at du fokuserer på den nye headeren samt den nye presentasjonen av brukerverktøy på toppen av siden. Tilbakemeldinger om andre ting er likevel hjertelig velkomne.

Forhåndsvisning av tilbakemeldingsspørsmål

 1. Bruk litt tid på å se deg rundt, navigere opp og ned siden, se på noen forskjellige sider. Hva er de umiddelbare inntrykkene dine? Er det noe du synes er forvirrende? Nyttig? Spesielt interessant? (Husk at siden dette er en prototyp vil enkelte av lenkene ikke fungere, og du kan støte på andre feil eller mangler.)
 2. Naviger nedover siden langsomt, og så oppover igjen. Hva legger du merke til? Hva synes du om den opplevelsen?
  1. Er det noen funksjoner som vises her som er nyttige for deg? Er det noen funksjoner som er spesielt nyttige å ha tilgang til når du leser eller redigerer?
  2. Er det noen funksjoner du ønsker tilgang til som ikke er tilgjengelige i den nye headeren?
 3. Naviger tilbake til toppen av siden. Se for deg at du ønsker å gå til brukerdiskusjonssiden din. Skjønner du hvordan du gjør det? Hva synes du om denne opplevelsen?
 4. Legg gjerne til noen siste tanker, ideer eller spørsmål.

Feedback