Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing/fi

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing and the translation is 71% complete.
Outdated translations are marked like this.

Ohjeet

 1. $prototypehttps://people.wikimedia.org/~jdrewniak/dip/p4.html#/fi/wiki/Kuu Avaa prototyyppi uudessa välilehdessä$closingtag (pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella).
 2. Luo uusi osio tälle sivulle käyttämällä alla olevaa lomaketta (pohja on esitäytetty kysymyksillä joihin vastaat).
 3. Täytä luomasi osio palautteella, jonka haluat antaa prototyypistä.


ⓘ Jos haluat antaa palautetta mieluummin sähköpostitse, lähetä se Olga Vasilevalle osoitteeseen olga@wikimedia.org.

⚠ Otathan huomioon, että koska tämä on prototyyppi, suurin osa linkeistä ei oikeasti toimi, ja saatat törmätä myös muihin bugeihin ja oikkuihin.

⚠ "Uusi lomake -osio" ei valitettavasti toimi visuaalisessa muokkaimessa (VisualEditor, VE). Jos kuitenkin käytät visuaalista muokkainta, voit luoda uuden tyhjän osion ja kopioida alla luetellut palautekysymykset siihen.

⚠ Testauksen aikana toivomme, että keskityt tarttuvaksi muutettuun sivuotsikkoon ja uudistettuun käyttäjävalikkoon sivun yläosassa. Kaikentyyppinen palaute ja ideat myös muista toiminnoista ovat kuitenkin tervetulleita.

Palautelomakkeen kysymykset

 1. Katso hetken ympärillesi, vierittele sivua ylös ja alas ja tarkastele muutamaa eri sivua. Mitkä ovat ensivaikutelmasi? Huomaatko mitään hämmentävää, kätevää, tai erityisen mielenkiintoista? (Muista, että koska tämä on prototyyppi, osa linkeistä ei oikeasti toimi, ja saatat törmätä muihinkin bugeihin ja outouksiin.)
 2. Vieritä sivua ensin hitaasti alaspäin. Vieritä sitten sivua hieman takaisin ylöspäin. Mitä tapahtuu? Mitä mieltä olet tästä ominaisuudesta?
  1. Ovatko ominaisuudet sinulle hyödyllisiä? Onko jokin ominaisuuksista erityisen hyödyllinen lukemiseen tai muokkaamiseen?
  2. Onko jokin ​​ominaisuus, jota haluaisit käyttää, mutta ei sisälly uudistettuun yläpalkkiin?
 3. Vieritä sivu nyt niin ylös kuin mahdollista. Kuvittele olevasi menossa keskustelusivullesi. Saatko selville, miten se tehdään? Mitä mieltä olet tästä kokemuksesta?
 4. Kerrothan lopuksi vielä muita ajatuksiasi, ideoitasi tai kysymyksiäsi prototyypistä.

Feedback