Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing/bg

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Reading/Web/Desktop Improvements/Second prototype testing and the translation is 82% complete.
Outdated translations are marked like this.

Инструкции

 1. $prototypeМоля, отворете прототипа в нов таб$closingtag (на настолен компютър или на лаптоп).
 2. Създайте нов раздел на тази страница посредством формуляра по-долу (въпросите, на които можете да дадете отговор ще са предварително попълнени)
 3. Дайте вашата обратна връзка за прототипа в новосъздадения раздел.


ⓘ Ако предпочитате да ни изпратите обратна връзка по ел. поща, изпратете го до Олга Василева на адрес olga@wikimedia.org.

⚠ Имайте предвид, че тъй като това е прототип, повечето от връзките няма да работят и може да има други грешки или странности, които ще срещнете.

⚠ „Новият формуляр за раздел“ за съжаление не е съвместим с Визуалния редактор (VE). Ако използвате Визуалния редактор, моля, създайте ръчно нов раздел и копирайте и поставете въпросите за обратна връзка (изброени по-долу).

⚠ Докато тествате, бихме искали да се фокусирате върху новата презентация на лепкавата заглавка (sticky header), както и новия външен вид на потребителските инструменти в горната част на страницата. Въпреки това, отзивите и идеите от всякакъв вид и за всяка друга функционалност също са добре дошли.

Преглед на въпросите за обратна връзка

 1. Отделете минута, за да се огледате, разгледайте нагоре и надолу по страницата, разгледайте няколко различни страници. Какви са първоначалните ви впечатления? Намирате ли нещо объркващо? Нещо подходящо? Нещо специално интересно? (Имайте предвид, че тъй като това е прототип, някои от връзките може да не работят и може да има други грешки или странности, на които ще се натъкнете.)
 2. Превъртете бавно надолу страницата. Сега превъртете малко нагоре. Какво забелязвате? Какво мислите за това, което виждате?
  1. Полезни ли са за вас показаните тук функции? Има ли функции, които са особено полезни по време на четене и редактиране?
  2. Има ли функции, до които бихте искали да използвате, а не са налични в новата заглавка?
 3. Сега превъртете обратно до самото начало на страницата. Представете си, че бихте искали да отидете на вашата страница за разговори. Можете ли да разберете как да направите това? Какво мислите за това как функционалността работи?
 4. Моля, добавете някои последни размисли, идеи или въпроси.

Feedback