Phabricator

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Phabricator and the translation is 100% complete.

Phabricator is een platform voor open-source software-ontwikkeling. Het wordt gebruikt voor het volgen van problemen en projectbeheer van Wikimedia en gerelateerde software.

Om te beginnen

Phabricator is voor rapporten over fouten in software, functie-verzoeken en het plannen van het werk.
  • Voor het stellen van technische vragen over Wikimedia projecten: m:Tech
  • Voor technische vragen over MediaWiki in een niet WMF installatie: Project:Support desk

Om de werking van Phabricator te zien, hoe het te gebruiken of om vragen te stellen: Help. Je vragen zijn welkom.

Normale eerste acties zijn:

Wekelijks updates / onderhoudsmomenten

Phabricator heeft geen nieuwe versies en het is daarom aan ons om te beslissen in hoeverre we de upstream versie volgen. Er is een wekelijkse gelegenheid voor het doen van wijzigingen en andere onderhoudstaken op woensdag 5:00PM Pacific (donderdag middernacht, 0:00 UTC) (controleer uw tijdzone (Nederland CEST)) en gebruikers worden doorgestuurd naar het onderhoudsscherm van Phabricator. Het is vast niet nodig dat we Phabricator elke week moeten bijwerken, maar we reserveren liever een tijd waarop we dat doen, dan weet u ervan. Meestal is het tweemaal per maand, afhankelijk van de urgentie van de openstaande maar opgeloste bugs. De invoering van de aanpassing, de tijd dat het systeem niet door u gebruikt kan worden, duurt dan hoogstens 30 minuten.

Voor specifieke bugs en wijzigingen, raadpleeg de opgeloste bugs aanpassingsdatum onder "Milestones" en bekijk de overeenkomende beschrijvingen van de gewijzigde items.

Zie ook

U kunt de interwiki prefix phabricator: gebruiken om naar taken op Phabricator te linken.
Belangrijke subpagina's