Help:Discussions Estructurades/Glossari

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Structured Discussions/Glossary and the translation is 100% complete.
PD Nota: Quan modifiqueu aquesta pàgina, esteu acceptant que la vostra contribució es publiqui en el marc de CC0. Mireu Pàgines d'ajuda de domini públic per a més informació. PD

Glossari

Tauler
Un tauler és un conjunt de temes de discussió. Una pàgina de discussió convertida a Flow és un tauler. Només hi ha un tauler per pàgina.
Descripció
El contingut en la columna dreta d'un tauler (text d'introducció, plantilles i d'altres). Les categories enllaçades aquí afegiran el tauler a aquestes categories.
Tema
Un tema és una discussió estructurada sobre un tema concret.
Capçalera del tema
Situada a dalt del tema, aquesta àrea recull dades bàsiques, actualment: títol del tema, darrera datació, número de comentaris. El resum està situat sota de la capçalera del tema.
Resum
Un tema es pot resumir (explicació sobre de què tracta o quins són els punts destacats de la discussió en curs), o pot tenir plantilles explicatives. Les categories enllaçades aquí afegiran el tema en aquelles categories. Es menciona l'autor del resum.
Post
Unitat mínima corresponent a una resposta, comentari o objecte que tenen un tema com a nivell superior.
Resposta
Un Correu de nen d'un altre Correu.
Sagnia
Quan responeu a una resposta, es crea una sagnia per marcar que és una digressió del tema principal. La sagnia té una línia grisa i un espaiat a l'esquerra (a la dreta en llengües que s'escriuen cap a l'esquerra).
Habilitació de Discussions Estructurades
Un wiki pot especificar quines pàgines i espais de noms poden tenir un tauler Flow. Per exemple, diverses pàgines de discussió del projecte o totes les pàgines de discussió d'usuari.
Subscripció
Subscriure's a un tauler de Discussions Estructurades és diferent que afegir la pàgina a la llista de seguiment: si seguiu un tauler de Discussions Estructurades, només rebreu notificacions sobre la creació de tots els temes nous en la pàgina. Si voleu rebre notificacions de subsegüents respostes, heu de seguir els temes que us interessin. Si creeu un tema nou, hi estareu subscrit automàticament.
Moderació
Un tema o un post pot ser «moderat» de tres formes: amagar, esborrar i eliminar. Tot usuari pot amagar un tema, els administradors el poden esborrar i els oversights el poden eliminar.
Marcar com a resolt
Un tema es pot «marcar com a resolt»: totes les respostes a un tema concret queden amagades i s'afegeix una marca al costat del títol. Podeu expandir el tema amagat clicant sobre el títol o el resum.