Help:Structured Discussions/Glossary/fi

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Structured Discussions/Glossary and the translation is 77% complete.
Outdated translations are marked like this.
PD Huomautus: Muokkaamalla tätä sivua hyväksyt, että tuottamasi sisältö julkaistaan CC0 -lisenssillä. Katso lisätietoja Public Domain -ohjesivulta. PD

Glossary


Palsta
Palsta on joukko keskustelunaiheita. Keskustelusivu, joka siirretään Flow'hun on palsta. Yhdellä sivulla on vain yksi palsta.
Kuvaus
Sisältö palstan oikeassa palkissa (johdatusteksti, mallineet jne). Luokkalinkit tässä lisäävät palstan luokkaan.
Aihe
Aihe on järjestelty keskustelu jostain tietystä aiheesta.
Aiheen otsikkopalkki
Sijaitsee aiheen yläreunassa. Se sisältää metatietoa, johon kuuluu: aiheen otsikko, viimeisimmän toiminnon aikaleima, kommentien määrä. Yhteenveto sijaitsee otsikon aiheen otsikkopalkin alapuolella.
Yhteenveto
Aiheesta voi tehdä yhteenvedon (selitä mitä tapahtuu tai mitkä ovat keskustelun pääkohdat). Kenttä voi sisältää selittäviä mallineita. Luokka ohjaa tänne ja lisää aiheen luokkaan. Yhteenvedon kirjoittaja mainitaan yhteenvedon palkissa.
Viesti
Yksittäinen vastaus, kommentti tai objekti, joka kuuluu aiheeseen.
Vastaus
Uusi viesti.
Indentation
You create an indentation when you reply to an answer. That indentation is created to mark a digression from the main topic. The indentation is marked by a grey border and a padding on the left (on the right on right-to-left languages).
Structured Discussions-enabled
Wiki voi määritellä mitkä sivut ja nimiavaruudet näyttävät Flow-palstan. Esimerkiksi useiden projektien keskustelusivut tai kaikkien käyttäjien keskustelusivut.
Tilaaminen
Flow-palstan tilaaminen poikkeaa sivun lisäämisestä tarkkailulistalle: jos seuraat Flow-palstaa, saat ilmoituksen jokaisesta luodusta aiheesta sivulle. Sinun pitäisi tarkkailla aiheita joista olet kiinostunut saadaksesi yksittäisistä vastauksista ilmoitukset. Jos luot aiheen, tilaat sen automaattisesti.
Valvonta
Aihetta tai viestiä voi valvoa kolmella tavalla: piilottamalla, poistamalla ja häivyttämällä. Kuka tahansa käyttäjä voi piilottaa aiheen, ylläpitäjät poistaa ja häivyttäjät häivyttää.
Merkitty käsitellyksi
Aiheen voi "merkitä käsitellyksi": kaikki vastaukset kyseiseen aiheeseen piilotetaan, ja aiheen otsikon lähelle lisätään merkki. Voit laajentaa aiheen klikkaamalla otsikkoa tai yhteenvetoa.