Manual:Pywikibot/sq

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Manual:Pywikibot and the translation is 14% complete.
Pywikibot është një librari e Python dhe një koleksion i mjeteve që automatizojnë punën në faqet MediaWiki. Fillimisht e projektuar për në Wikipedia, tani është e përdorur në të gjitha projektet e Fondacionit Wikimedia dhe në shumë wiki të tjera.
Pywikibot MW gear icon.svg

Drejtimi i bot-it

Sanko Seisakusyo (三幸製作所) – Tin Wind Up – Tiny Sparkling Robo – Front.jpg

Sacharja e një bot-i

Sv-cursive-capital-letter-B-1.jpgSv-cursive-small-letter-o.jpgSv-cursive-small-letter-t.jpgSv-cursive-small-letter-s.jpg

Developing Pywikibot

Wikimedia Hackathon 2013, Amsterdam - Flickr - Sebastiaan ter Burg (22).jpg
  • List bugs for Pywikibot

Get help

News

(2022-05-07)
Release A new stable release 7.2.1 has been deployed. This release only contains a backported bugfix for movepages.py script. It is marked with stable tag.
(2022-04-26)
Release A new stable release 7.2 has been deployed.
(2022-04-14)
Release A new stable release 7.1.1 has been deployed. This release only contains a backported bugfix for replace.py script.
(2022-03-26)
Release A new stable release 7.1 has been deployed.
(2021-03-24)
Release Python 3.10.4 dhe 3.9.12 final releases are available.
(2021-03-16)
Release Python 3.10.3, 3.9.11 dhe 3.7.13 final releases are available.
(2022-02-26)
Release Pywikibot 7 has been deployed.
Opomba Opomba: With Pywikibot 7 most deprecations will be dropped. Pywikibot does not support Python 3.5.0 - 3.5.2 any longer (T286867)