Jump to content

Help:Notifications/Cross-wiki/hu

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Notifications/Cross-wiki and the translation is 95% complete.

A wikiközi értesítések az értesítések eszköz fejlesztése, ami lehetővé teszi, hogy az összes Wikimédia-wiki értesítéseit lásd azon a wikin, ahol éppen dolgozol.

Megjelenített információk

A wikiközi értesítések alapötlete: azon a wikin kapsz értesítést, ahol éppen vagy, az összes többi wiki értesítéseiről is. Láthatod a részleteket, és végrehajthatsz bizonyos műveleteket.

A wikiközi értesítések az értesítési panelek elemeiként jelennek meg. (Az elemek sorrendjéről még nem született döntés, lásd: phab:T123018.)

A wikiközi értesítések egyetlen értesítésbe vannak csomagolva. Ezt a csomagot ki lehet bontani kattintással. Egy adott wiki értesítései egymás alá vannak csoportosítva.

Kérjük, jelezz vissza, ha problémáid akadnak vele, és mondd el, hogy mit szeretsz benne!

Milyen információ, hol

Értesítéseket kapsz az összes többi wikiről is azon kívül, amit éppen meglátogattál.

Például ha a Commonson vagy, értesítést kapsz, ha valaki megköszöni a szerkesztésedet a vietnámi Wikiszótárban.

Kaphatsz olvasatlan értesítéseket más wikikről, amik néha hosszú ideje várhatnak rád.

Lehetőség van a wikiközi értesítések kikapcsolására egy adott wikin (lásd alább).

Kiadási ütemterv

Az alapértelmezett kiadás UTC szerint 2016. május 12-én 23:00-kor (magyar idő szerint május 13-án 1:00-kor) volt.

Rengeteg lehetséges esetet teszteltünk a három hónapos béta időszak alatt, de ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha ilyet észlelsz (amit nagyon sajnálunk), kérjük, adj visszajelzést róla.

További beállítási lehetőségeket is megfontolunk (lásd phab:T117670). Az értesítések szűrésének módja a felhasználói beállításokban megbeszélés alatt áll.

A funkció kikapcsolása

A wikiközi értesítések kikapcsolása egy adott wikin a wikiközi opció kiválasztásának törlésével történik a beállításaid Értesítések fülén.

Ha az összes Wikimédia-wikin ki szeretnéd kapcsolni a wikiközi értesítéseket (vagy csak néhányon szeretnéd kézzel engedélyezni őket), a fent említett kikapcsolást elvégezheted a globális beállításaidban, majd ezt igény szerint felülírhatod egy adott wiki (helyi) beállításaiban.