Jump to content

Ajuda:Notificacions/Multi-wiki

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Notifications/Cross-wiki and the translation is 95% complete.

El sistema de notificacions multi-wiki és una millora de l'eina de notificacions que permet mostrar missatges de tots els wikis de Wikimedia en el wiki on un hi està treballant en aquell moment.

Informació mostrada

Principi de les notificacions multi-wiki: sou notificats en el wiki on esteu de totes les notificacions d'altres wikis. Podeu veure els detalls de la notificació i executar algunes accions.

Les notificacions multi-wiki es mostrem com a entrades en els taulers de notificacions (l'ordre de les entrades encara està per decidir a phab:T123018).

Aquestes notificacions multi-wiki s'agrupen en una sola notificació. L'agrupament es pot expandir en clicar-hi. Les notificacions multi-wiki del mateix wiki s'agrupen juntes.

Deixeu-nos comentaris si teniu cap problema, i expliqueu-nos també què us agrada!

Quina informació i on

Rebreu les notificacions de tots els altres wikis que no són el que esteu visitant actualment.

Per exemple, si sou a Commons, rebreu una notificació si algú us agraeix en el Viccionari en vietnamita.

En activar les notificacions multi-wiki per primer cop, rebreu totes les notificacions no llegides d'altres wikis, potser pendents des de fa temps.

Podeu desactivar les notificacions multi-wiki en un wiki determinat (vegeu més avall).

Cronologia de llançament

Aquesta característica es va activar per defecte el 12 maig 2016 a les 23:00 UTC.

Hem provat nombrosos casos, però pot ser que encara trobeu algun problema. Si és el cas (cosa que lamentem molt), us demanem que ens ho comenteu.

S'estan tenint en compte més paràmetres a phab:T117670. S'està debatent una manera de filtrar aquestes notificacions a les preferències d'usuari.

Desactivació de la funció

Per a donar-vos de baixa de les notificacions multi-wiki en un wiki determinat, desseleccioneu l'opció "Notificacions interwiki" a la pestanya "Notificacions" de les les vostres preferències.

If you want to opt out from cross-wiki notifications on all Wikimedia wikis (or keep them only on selected ones), you can deselect the option in your global preferences, which can be overridden locally in the (local) preferences of a given wiki.