Content translation/Product Definition/AbuseFilter/nl

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Content translation/Product Definition/AbuseFilter and the translation is 100% complete.

De inhoud die met Content Translation wordt gemaakt, wordt geëvalueerd aan de hand van de filters van de lokale wiki (op dezelfde manier als elke reguliere bewerking). Verschillende wiki's hebben een andere reeks filters om vandalisme te voorkomen, maar soms identificeren ze legitieme inhoud verkeerd (ze zijn bijzonder gevoelig voor externe links en nieuwe gebruikers).

Content Translation zal proberen de vertaling te valideren terwijl u het redigeert en u waarschuwt voor de problemen daarin die worden geïdentificeerd door de filters van de taal van die wiki. U krijgt een waarschuwingskaart in de kolom van het hulpmiddel. Het is aan te bevelen het probleem op te lossen voordat de vertaling wordt gepubliceerd.

Het oplossen van een probleem

Waarschuwing de getoond wordt wanneer de vertaling inhoud bevat die niet geschikt is voor de betreffende wiki. In dit geval vonden de filters van de Spaanse Wikipedia problematische YouTube-links. U moet ze uit uw vertaalde alinea verwijderen om het probleem op te lossen. U kunt meer informatie verkrijgen en contact opnemen met de redacteurs van de Spaanse Wikipedia om uw zaak eventueel te bespreken.

De waarschuwing bevat informatie en links naar gedetailleerde documentatie over het probleem.

Sommige problemen zijn waarschuwingen, maar andere zullen u verhinderen de vertaling te publiceren. Wanneer u publiceert, zal de Content Translation u informeren dat de publicatie is mislukt. Dit betekent niet dat uw invoer verloren gaat. Uw vertaling wordt altijd opgeslagen met Content Translation. De foutmelding bevat details over het probleem waardoor u niet heeft kunnen publiceren. Probeer het op te lossen (of de verdachte inhoud te verwijderen) en probeer het opnieuw te publiceren. Dan zal het lukken.

Om andere gebruikers te helpen geen soortgelijke problemen te krijgen, kunt u de problemen die u had melden zodat de beheerders die verantwoordelijk zijn voor de filters deze kunnen aanpassen. Voor meer informatie, zie onderstaande sectie.

Meer informatie