Καθολικός Επιλογέας Γλωσσών/Συμπιεσμένος Κατάλογος Διαγλωσσικών Συνδέσμων/Ανακοίνωση -πρόχειρη- Ιούνιος 2016

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Universal Language Selector/Compact Language Links/Announcement draft June 2016 and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.

Ενεργοποίηση του Συμπιεσμένου Καταλόγου Διαγλωσσικών Συνδέσμων από σήμερα σε αυτό το wiki

Φωτογραφία του Συμπιεσμένου Καταλόγου Διαγλωσσικών Συνδέσμων

Ο Συμπιεσμένος Κατάλογος Διαγλωσσικών Συνδέσμων ήταν διαθέσιμος ως δοκιμαστική λειτουργία σε όλα τα εγχειρήματα του Wikimedia από το 2014. Με την ενεργοποίηση του Συμπιεσμένου Καταλόγου Διαγλωσσικών Συνδέσμων, εμφανίζεται στους χρήστες ένας πολύ πιο σύντομος κατάλογος γλωσσών στο πλαίσιο των διαγλωσσικών συνδέσμων ενός λήμματος (δείτε εικόνα). Βασισμένος σε διάφορους παράγοντες, αυτός ο πιο σύντομος κατάλογος γλωσσών αναμένεται να είναι πιο σχετικός με τις προτιμήσεις των χρηστών και πιο χρήσιμος στο να βρίσκουν παρόμοιο περιεχόμενο σε μια γλώσσα που γνωρίζουν. Περισσότερες πληροφορίες για τον συμπιεσμένο κατάλογο διαγλωσσικών συνδέσμων μπορείτε να βρείτε στην τεκμηρίωσή του.

Από σήμερα και στο εξής σε αυτό το wiki, ο συμπιεσμένος κατάλογος διαγλωσσικών συνδέσμων θα αποτελεί προεπιλογή για την δημιουργία του καταλόγου διαγλωσσικών συνδέσμων. Παρόλα αυτά, χρησιμοποιώντας το κουμπί στο τέλος του συμπιεσμένου καταλόγου, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε έναν εκτεταμένο κατάλογο με όλες τις γλώσσες στις οποίες έχει γραφτεί το εκάστοτε λήμμα. The setting for this compact list can be enabled or disabled by using the checkbox under User Preferences -> Appearance -> Languages. Please note, languages are displayed in the list as per individual user's preference and will improve as you navigate between articles in different languages. More information about the language selection is available in the FAQ.

Η λειτουργία του εργαλείου του συμπιεσμένου καταλόγου διαγλωσσικών συνδέσμων έχει δοκιμαστεί εκτενώς από την ομάδα γλωσσικών θεμάτων της Wikimedia, η οποία και το δημιούργησε. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα ή έχετε κάποιες συμβουλές, σας παρακαλούμε να μας γίνουν γνωστά στην σελίδα συζήτησης του πρότζεκτ. Πρέπει να σημειωθεί πως σε ορισμένα wiki η παρουσία ενός παλιότερου εργαλείου που χρησιμοποιούνταν για παρόμοιο σκοπό, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του συμπιεσμένου καταλόγου διαγλωσσικών συνδέσμων. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των διαχειριστών για το παραπάνω ζήτημα. Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν σε αυτό το ticket του phabricator (στα Αγγλικά). Σας ευχαριστούμε.

(Το παραπάνω μήνυμα μεταφράστηκε από τον SucreRouge.)