Template:Main page/jv

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Template:Main page and the translation is 97% complete.

MédhiaWiki iku platform gotong royong lan dhokumèntasi kang dicaosaké déning paguyuban kang semangat.

Piranti alus MédhiaWiki digunakaké déning welasan èwu situs wèb lan èwunan perusahaan lan organisasi. Uga nguripaké Wikipédia lan situs wèb iki. MédhiaWiki nulungi kowé nglumpukaké lan ngorganisasi kawruh lan nyawisaké marang masyarakat. Kuwat banget, multibasa, mardika tur binuka, bisa dijembaraké, diowahi, diandelaké, lan gratis. Golèki luwih jangkep apa MédhiaWiki iku lan manawa MédhiaWiki cocog kanggo kowé.

Setèl lan nglakokaké MédhiaWiki

Kembangaké lan jembaraké kodhe

Éntukaké pitulung lan urun

Warta

2024-02-03 to 2024-02-04
Maintenance update FOSDEM in Brussels, Belgium (Europe).
2024-01-05
Maintenance update Scholarship application deadline for Wikimedia Hackathon in Tallinn, Estonia (Europe).
2023-12-21
Release MediaWiki 1.41.0 is now available.
Maintenance update MediaWiki 1.35.x versions are now end of life.
Security MediaWiki 1.35.14, 1.39.6 and 1.40.2 security releases are now available.

Luwih akèh warta