Template:Main page/su

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Template:Main page and the translation is 100% complete.

MédiaWiki téh platporm kolaborasi jeung dokuméntasi anu dipidangkeun ku para bobotoh.

Sopwér MédiaWiki dipaké ku puluhan rébu raramatloka jeung rébuan maskapé jeung organisasi. Perangkat lunak ini memberdayakan Wikipedia dan juga situs web ini. MediaWiki mantuan anjeun ngumpulkeun jeung ngokolakeun pangaweruh sarta nyadiakeun ka masarakat. MediaWiki sangat kuat, multibahasa, bebas dan terbuka, dapat diperluas, dapat disesuaikan, dapat diandalkan, dan tidak dipungut biaya. Cari tau lebih lanjut dan jika MediaWiki tepat untuk Anda.

Siapkan dan jalankan MediaWiki

Ngembangkeun jeung ngajembaran kode

Anyar dina pangembangan? Geus jadi pangembang?

Nyiar pitulung jeung ilubiung

Warta

2023-05-19 to 2023-05-21
Maintenance update Wikimedia Hackathon in Athens, Greece (Europe).
2022-11-30
Release MediaWiki 1.39.0 is now available.
Maintenance update MediaWiki 1.37.x versions are now end of life.
2022-10-07
Release candidate MediaWiki 1.39.0-rc.1 pre-release is now ready for testing.
2022-09-29
Security MediaWiki 1.35.8, 1.37.5 and 1.38.3 security releases are now available.
Maintenance update Maintenance release: MediaWiki 1.37.6 and 1.38.4
2022-06-15
Maintenance update The Wikimedia Developer Portal has launched: Discover Wikimedia's technical areas and how to contribute!
2022-06-03
Maintenance update MediaWiki 1.36.x versions are now end of life.

Warta lianna F icon.svg Twitter logo blue.png