Help:Protecció i desprotecció de pàgines

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Protecting and unprotecting pages and the translation is 78% complete.
Outdated translations are marked like this.
PD Nota: Quan modifiqueu aquesta pàgina, esteu acceptant que la vostra contribució es publiqui en el marc de CC0. Mireu Pàgines d'ajuda de domini públic per a més informació.
PD

Protegir i desprotegir pàgines és molt senzill, però aquestes operacions requereixen permisos d'administrador o altres usuaris amb els drets adients.

Per designar una pàgina com a pàgina protegida, feu clic a la pestanya "Protecció de pàgina" ("protegeix" al menú desplegable de la pell Vector), i subministreu un comentari (una breu descripció textual de per què esteu protegint la pàgina).

Hi ha diverses raons per què una pàgina en particular pugui ser protegida. En wikis públics, les pàgines poden ser protegides quan repetidament han estat víctimes de vandalisme o quan es creu que el vandalisme hi podria tenir una repercussió molt important. En wikis empresarials, les pàgines es poden protegir quan el contingut s'ha fixat seguint un procés d'aprovació. Tanmateix, també hi ha molts bons motius per no protegir les pàgines. Per exemple, perquè podria obstaculitzar que els usuaris afectats hi fessin contribucions útils. Com a administrador del sistema, heu de prendre aquesta decisió i emprar els vostres privilegis de manera apropiada.