Project:Om hjemmesiden

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Project:About and the translation is 76% complete.
Outdated translations are marked like this.
MediaWiki logoet

Denne wiki er til dokumentation, diskussion og udvikling af MediaWiki softwaren, det computerprogram, der styrer Wikipedia og andre af den almennyttige Wikimedia-stiftelses projekter og mange andre wiki-websteder rundt om i verden. Webstedet er venligst stillet til rådighed af Wikimedia.

Alt tekstmæssig indhold på MediaWiki.org er under Creative Commons licens - Navngivelse/Del på samme vilkår 4.0 (CC BY-SA 4.0) og GNU Free Documentation License (GFDL), undtagen sider, der udtrykkeligt angiver, at indholdet er fri offentlig ejendom. Se $proj-copyright for detaljer.

Hvad MediaWiki.org er

MediaWiki.org er udelukkende til dokumentation af MediaWiki-softwaren.

MediaWiki.org har kun ét emne: wiki-genereringsprogrammet MediaWiki. It includes documentation for some related software that runs externally but connects to and relies on a MediaWiki installation.

  • Manual:Contents er hovedindgang til den omfattende MediaWiki systemdokumentation for administratorer på dansk
  • Hjælp:Indhold er en oversigt over MediaWikis ordnede brugerhjælp på dansk (licenseret som fri offentlig ejendom for nem integration i MediaWiki-softwaren).

Dette websted indeholder beskrivelser af og instrukser til MediaWiki-softwaren. Hvis du ønsker at skrive en gratis manual til anden software, så kig på Wikibooks, et søster-projekt, der er velegnet til det formål.

Diskussion om Wikimedia-projekter generelt skal foregå på Meta-Wiki.

Engelsk er hovedsproget på denne hjemmeside. Oversættelse af de enkelte sider kan koordineres på Project:Translation.

Hvad MediaWiki.org ikke er

MediaWiki.org er ikke Wikipedia
You are currently at a website called MediaWiki.org. Unless you are a software developer or someone who installs computer software, you probably ended up here accidentally. MediaWiki.org er ikke den frie encyklopædi Wikipedia. Læs venligst Special:MyLanguage/Differences between Wikipedia, Wikimedia, MediaWiki, and wiki-artiklen om navnene. Wikipedia er blot en blandt mange wikier som kører softwaren, der dokumenteres af dette websted. Hvis du er interesseret i at arbejde på den fri danske encyklopædi, så gå til dansk Wikipedia.
MediaWiki is not Wikimedia Wikitech
MediaWiki.org is not intended for Wikimedia-specific technical documentation. Please read this article if you are confused about the names and scope. Wikimedia is a group of wikis running some software documented on this site. Venligst se wikitech:Main Page.
MediaWiki.org er ikke et gratis webhotel eller net-oplagringssted
Dette websted er ikke beregnet til oplagring af privat, kommerciel eller andet indhold i relation til MediaWiki-softwaren og er heller ikke beregnet til anvendelse som test-wiki, for eksempel til afprøvning af formatering (brug i stedet den indbyggede sandkasse eller prøv Testwiki) eller til afprøvning af gyldig XHTML
Du må ikke bruge MediaWiki.org som webhotel for din egen hjemmeside, blog, eller wiki (der er mange andre muligheder for hosting af wiki-websteder, enten gratis eller mod betaling. Du kan også installere wiki-software på din egen server, se wikiversity:Wiki science for mere information.
Selvfølgelig kan brugerne lave deres egne personlige sider, men de skal være relevante for arbejdet på MediaWiki.org. Hvis du ønsker at skrive en personlig webside, der ikke er relateret til MediaWiki, skal du benytte en af ​​de mange gratis hjemmeside udbydere på internettet eller finde en passende blog. Reklamer, herunder eksterne links, fjernes fra en brugers side, hvis de ikke bidrager relevant til MediaWiki.
MediaWiki.org er ikke et gemmested for links, billeder eller mediefiler
Dette websted er hverken filspejl eller en gemmested for links, billeder eller mediefiler. Vær venlig kun at uploade filer, der er nyttige for MediaWiki.org og giv fuld oplysning om kilde og gratis licens, alt andet vil blive slettet. Læs upload instruktionerne nøje og overvej i stedet at uploade mediefiler til Wikimedia Commons, hvorfra de kan knyttes til alle Wikimedia-projekter.
Alt indhold føjet til MediaWiki.org redigeres måske nådesløst, og kan viderebringes efter ønske. Ethvert indhold du indsender, accepterer du at afgive til frit brug under Creative Commons licens - Navngivelse/Del på samme vilkår (CC BY-SA) eller hvis det skrives udtrykkeligt, som fri offentlig ejendom.
MediaWiki.org er ikke et redskab til reklame
Dette websted må ikke bruges til kommerciel markedsføring, reklame, propaganda eller agitation, eller advocacy - til andet end MediaWiki selv og Wikimedia-projekterne.
MediaWiki.org er ikke en ukritisk samling af oplysninger
Dette websted er ikke en ukritisk samling oplysninger i forbindelse med et hvilket som helst projekt, der bruger MediaWiki-softwaren. Artikler i relation til andet software, eller problemer med individuelle wikier, er ikke passende til dette websted, som alene vedrører MediaWiki-softwaren.
MediaWiki.org er ikke et forum eller et chatrum
Misbrug ikke dette websted, herunder dens bruger-sider og bruger-diskussionssider, som forum, opslagstavle eller chatrum. Der findes en IRC kanal på $freenode kaldet: #mediawiki connect.
Se også kommunikations-siden.

MediaWiki.org's historie

De første indtastninger i wikien her på webstedet skete i august 2004. Alt indhold her vil fremover til stadighed være under udarbejdelse. Se MediaWiki history for at lære mere om softwarens historie.

Kontakt

Venligst se Kommunikation .

Se også