Jump to content

Project:Quant a

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Project:About and the translation is 93% complete.
Outdated translations are marked like this.
Logotip de MediaWiki (des del 2021)

Aquest wiki tracta de MediaWiki, el programari utilitzat per llocs web com Wikipédia i els altres projectes amb finalitats no lucratives de la Fundació Wikimedia, així com per gran varietat d'altres wikis al voltant del món. És generosament albergat per la Fundació Wikimedia.

Tot el contingut escrit del lloc web MediaWiki.org està publicat sota la Creative Commons Attribution/Share-Alike License (CC BY-SA) i GNU Free Documentation License (GFDL), excepte les pàgines que estableixen explícitament que els seus continguts siguin de domini públic. Mireu també Project:Copyrights per a més detalls.

Què és MediaWiki.org

MediaWiki.org és únicament per a la documentació del programari MediaWiki.

MediaWiki.org té un sol subjecte: el motor wiki MediaWiki i el programari connectat, com les extensions i les pells. Conté documentació sobre programes relacionats que s'executen externament però que es connecten amb una instal·lació de MediaWiki i en depenen.

  • Manual:Continguts és la porta principal per a la documentació genèrica del sistema MediaWiki integral.
  • Help:Continguts és la porta principal del lloc genèric de l'ajuda Mediawiki (amb llicència de domini públic per a la inclusió senzilla a qualsevol instància MediaWiki).

Aquest lloc web inclou també descripcions i tutorials del programari MediaWiki. Si proveu d'escriure un manual lliure sobre qualsevol programari, consulteu Viquillibres, que és un projecte germà.

La discussió sobre els projectes de Wikimedia en general ha d'anar a Meta-Wiki.

Encara que hi hagi algunes pàgines en altres llengües, l'anglès és la principal i la llengua de referència del lloc web. Esforços de traducció són necessaris.

El què no és MediaWiki.org

MediaWiki.org no és una Viquipèdia
You are currently at a website called MediaWiki.org. Unless you are a software developer or someone who installs computer software, you probably ended up here accidentally. MediaWiki.org no és l'enciclopèdia lliure Viquipèdia, si us plau llegiu l'article sobre els noms. Wikipedia és un wiki que executa el programari documentat per aquest lloc. Si esteu interessat en participar en l'enciclopèdia wiki, dirigiu-vos-hi directament.
MediaWiki no és Wikimedia Wikitech
MediaWiki.org no és per a documentació tècnica específica de Wikimedia. Si us confonen els noms i l'abast, llegiu aquest article. Wikimedia és un grup de wikis propulsats pel programari documentat en aquest lloc. Vegeu wikitech:Main Page.
MediaWiki.org no és un host gratuït ni un proveïdor d'espai web
Aquest lloc web no està destinat a albergar continguts privats, comercials o altres que no tenen relació amb el programari MediaWiki. No està tampoc destinat a ser utilitzat com un wiki de test, per fer proves de posada a punt (utilitzi si és necessari Sandbox per a aquesta finalitat o utilitzi el nostre test wiki) tampoc l'utilitzi per crear continguts vàlids per a projectes forans XHTML.
You may not host your own website, homepage, blog, or wiki at MediaWiki.org. If you are interested in using the wiki technology for a collaborative effort on something else, even if it is just a single page, there are many websites that provide wiki hosting, either free or for money. You can also install wiki software on your server; see the Wiki science wikibook for information on doing this.
Per suposat, els usuaris poden tenir les seves pàgines personals, però han de ser utilitzades per a informacions relatives al treball sobre MediaWiki.org. Si voleu realitzar una pàgina web personal que no té relació amb MediaWiki, si us plau utilitzeu un dels nombrosos proveïdors gratuïts de pàgines web d'Internet o trobi un blog per a vostè. La publicitat, en especial els enllaços externs, poden ser retirats d'una pàgina usuari quan no hi ha cap contribució de l'usuari relativa a MediaWiki.
MediaWiki.org no és un anuari d'enllaços, d'imatges o de fitxers multimèdia
Aquest lloc web no és ni una rèplica ni un dipòsit d'enllaços, d'imatges o de fitxers multimèdia. Si us plau carregueu només els fitxers que són útils a MediaWiki.org i subministreu una descripció completa de la font i utilitzeu llicències lliures; tot altre contingut o aquell que no respecti aquestes condicions serà esborrat. Llegeixi atentament el formulari de carregament i consideri el carregament de fitxers multimèdia a Wikimedia Commons, del qual els continguts són utilitzables damunt tots els projectes Wikimedia.
Tot contingut afegit a MediaWiki.org pot ser editat comercialment i ser redistribuït com a tal. Editant contingut, sigui el que sigui, accepta publicar-lo de manera gratuïta sota la Creative Commons Attribution/Share-Alike License (CC BY-SA), o declarat explícitament, sota domini públic.
MediaWiki.org no és un canal publicitari
Aquest lloc web no és destinat a trametre missatges de caràcter comercial, ni cap mena de promoció, publicitat, propaganda, ni defensa judicial - A excepció del mateix MediaWiki i els projectes Wikimedia.
MediaWiki.org no és una agrupació indiscriminada d'informacions
Aquest lloc web no és una col·lecció indiscriminada d'elements relacionats amb cada projecte que utilitza el programari MediaWiki. Allò que explica qualsevol wiki o de qualsevol programari no té en general sentit en aquest lloc web. Si us plau realitzeu tasques concerneixin al programari MediaWiki.
MediaWiki.org no és un fòrum ni un xat
No utilitzeu ni convertiu aquest lloc web, especialment en les pàgines d'usuari i en les pàgines de discussió, com un fòrum, BBS o xat de discussió (qüestió de quantitat i de contingut és clar). Teniu a la vostra disposició un canal IRC per a aquestes qüestions: #mediawiki connect.
Veure també les possibilitats de comunicació, recomanat.

Història de MediaWiki.org

La primera edició sobre aquest wiki data d'agost de 2004. Tots els continguts són encara presents i, és clar, són en el curs d'avançament. Per a més informació sobre la història del programari podeu anar a la Història de MediaWiki.

Contacte

Si us plau adreceu-vos a Comunicació .

Vegeu també

  • Introducció - introducció multipàgina amb capsa de navegació.