MediaWiki/sq

From mediawiki.org

MediaWiki është një platformë bashkëpunimi dhe dokumentacioni e sjellë për ju nga një komunitet i gjallë.

Softueri MediaWiki përdoret nga dhjetëra mijëra faqe në internet dhe mijëra kompani dhe organizata. Ai fuqizon Wikipedia dhe gjithashtu këtë faqe interneti. MediaWiki ju ndihmon të mblidhni dhe organizoni njohuri dhe t'i bëni ato në dispozicion të njerëzve. Shtë i fuqishëm, shumëgjuhësh, falas dhe e hapur, i shtrirë, i përshtatshëm, i besueshëm dhe pa pagesë. Gjeni më shumë dhe nëse MediaWiki ka të drejtë për ju.

Vendosni dhe drejtoni MediaWiki

Zhvillimi dhe shtrirja e kodit

E re për zhvillimin? Tashmë një zhvillues?

Merrni ndihmë dhe kontribuoni

Lajmet

2022-06-30
Security MediaWiki 1.35.7, 1.37.3 and 1.38.2 security releases are now available.
2022-06-15
Maintenance update The Wikimedia Developer Portal has launched: Discover Wikimedia's technical areas and how to contribute!
2022-06-06
Maintenance update Maintenance release: MediaWiki 1.38.1
2022-06-03
Maintenance update MediaWiki 1.36.x versions are now end of life.
2022-06-02
Release MediaWiki 1.38.0 is now available.
2022-03-31
Security MediaWiki 1.35.6, 1.36.4 and 1.37.2 security releases are now available.

Më shumë lajme F icon.svg Twitter logo blue.png