MediaWiki/map-bms

From MediaWiki.org
Jump to: navigation, search
Sugeng Rawung ing MediaWiki.org
MediaWiki yaiku paket piranti lunak bebas wiki sing awale digawé kanggo Wikipedia. MediaWiki saiki dienggo ing proyek liané kanggo yayasan nirlaba Wikimedhia lan akèh wiki liané, kelebu situs iki, omah MediaWiki.

Jiot MediaWiki saiki, utawa pranala ing ngisor kangge nenelusuri isi dasar situs. Rika ngko nemukna beberapa isi diterjemahna ing basa liané, tapi basa rujukan utama kanggo keseluruhan situs iki yaiku basa Inggris. Mangga waca lewih lanjut ngenai situs iki.

Kanggo pitakon umum ngenai piranti lunak, deleng langkah komunikasi sing disaranna lan isa uga méja pitulung kawula. Angger Rika duwé pendapat ngenai wiki iki, mangga lunga meng kaca rembugan sing bersangkutan.
Versi saiki
Warta
2017-08-23
2017-07-13
2017-04-30
2017-04-11
2017-04-06
Peluang anyar