MediaWiki/jv

From mediawiki.org
Jump to navigation Jump to search

MédhiaWiki iku platform gotong royong lan dhokumèntasi kang dicaosaké déning paguyuban kang semangat.

Piranti alus MédhiaWiki digunakaké déning welasan èwu situs wèb lan èwunan perusahaan lan organisasi. Uga nguripaké Wikipédia lan situs wèb iki. MédhiaWiki nulungi kowé nglumpukaké lan ngorganisasi kawruh lan nyawisaké marang masyarakat. Kuwat banget, multibasa, mardika tur binuka, bisa dijembaraké, diowahi, diandelaké, lan gratis. Golèki luwih jangkep apa MédhiaWiki iku lan manawa MédhiaWiki cocog kanggo kowé.

Setèl lan nglakokaké MédhiaWiki

Kembangaké lan jembaraké kodhe

Éntukaké pitulung lan urun

Warta

2020-09-25
Release MediaWiki 1.35.0 is now available.
Maintenance update MediaWiki 1.31.10 and 1.34.4 maintenance releases are now available.
2020-09-24
Security MediaWiki 1.31.9 and 1.34.3 security releases are now available.
2020-09-15
Maintenance update A proposal to explore GitLab for code review to supersede Gerrit welcomes your developer feedback.
2020-11-24 to 2020-11-26
Maintenance update SMWCon Fall 2020 (online)
2020-09-04
Release candidate MediaWiki 1.35.0-rc.3 pre-release is now ready for testing.

Luwih akèh warta F icon.svg Twitter logo blue.png