MediaWiki/jv

From mediawiki.org

MédhiaWiki iku platform gotong royong lan dhokumèntasi kang dicaosaké déning paguyuban kang semangat.

Piranti alus MédhiaWiki digunakaké déning welasan èwu situs wèb lan èwunan perusahaan lan organisasi. Uga nguripaké Wikipédia lan situs wèb iki. MédhiaWiki nulungi kowé nglumpukaké lan ngorganisasi kawruh lan nyawisaké marang masyarakat. Kuwat banget, multibasa, mardika tur binuka, bisa dijembaraké, diowahi, diandelaké, lan gratis. Golèki luwih jangkep apa MédhiaWiki iku lan manawa MédhiaWiki cocog kanggo kowé.

Setèl lan nglakokaké MédhiaWiki

Kembangaké lan jembaraké kodhe

Anyar ing pangembangan? Uwis dadi pangembang?

Éntukaké pitulung lan urun

Warta

2022-10-26 to 2022-10-28
Maintenance update SMWCon Fall 2022 (hybrid event)
2022-09-29
Security MediaWiki 1.35.8, 1.37.5 and 1.38.3 security releases are now available.
Maintenance update Maintenance release: MediaWiki 1.37.6 and 1.38.4
2022-09-23
Release candidate MediaWiki 1.39.0-rc.0 pre-release is now ready for testing.
2022-07-08
Maintenance update Maintenance release: MediaWiki 1.37.4
2022-06-30
Security MediaWiki 1.35.7, 1.37.3 and 1.38.2 security releases are now available.
2022-06-15
Maintenance update The Wikimedia Developer Portal has launched: Discover Wikimedia's technical areas and how to contribute!
2022-06-03
Maintenance update MediaWiki 1.36.x versions are now end of life.

Luwih akèh warta F icon.svg Twitter logo blue.png