Help:Discussions Estructurades/Notificacions i llistes de seguiment

From MediaWiki.org
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Help:Structured Discussions/Notifications and watchlist and the translation is 90% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎English • ‎català • ‎français • ‎polski • ‎中文 • ‎日本語
PD Nota: Si modifiqueu aquesta pàgina, accepteu que la vostra contribució es publiqui en el marc de CC0. Mireu Pàgines d'ajuda de domini públic per a més informació.
PD

Notificacions

Amb les notificacions podeu rebre moltes informacions sobre Discussions Estructurades.

Notificacions rebudes

Discussions Estructurades genera diversos tipus de notificacions.

Accions amb notificacions

Ressaltar missatges nous

Si feu clic en la notificació d'un missatge nou, es mostra un ressaltat blau al costat de tots els missatges del tema en qüestió.

Ressaltar esments o agraïments

Si feu clic a la notificació d'un esment o d'un agraïment en un tauler de Discussions Estructurades, es ressalta en verd el missatge on és l'esment.

If you click on a notification for a mention or a thank on a Structured Discussions board, the message where the mention is has a green highlighting.

Accions de notificacions

Podeu deixar de seguir amb notificacions un tema fent clic a la icona "···" i després a "Deixar de seguir l'activitat".

Llista de seguiment

Podeu inhabilitar les notificacions de Discussions Estructurades a les vostres Preferències, pestanya Notificacions. La vostra llista de seguiment continuarà actualitzant-se amb una entrada nova per cada tema nou en una pàgina de discussió que seguiu o per cada resposta en un tema que seguiu.

Seguir un tema

Per a seguir un tema específic, feu clic a l'estrella que hi ha a dalt de tot del tema, al costat del títol. Es torna blava. Si ja era blava, és que ja estàveu seguint aquest tema.

Mentre el seguiu, rebreu una notificació per cada modificació en aquest tema, i una entrada nova a la llista de seguiment.

Quan creeu un tema, se us hi subscriu automàticament.

Seguir una pàgina de discussió

Per a seguir una pàgina sencera, feu clic a l'estrella que hi ha a dalt de tot de la pàgina, al costat del camp de cerca. Es torna blava. Si ja era blava, és que ja estàveu seguint la pàgina.

Mentre la seguiu, rebreu una notificació per cada tema nou afegit a la pàgina de discussió. També rebreu una entrada a la llista de seguiment.