Category:Extensions by integration target/nl

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Category:Extensions by integration target and the translation is 100% complete.

De categorie Extensions by integration target/nl bevat artikelen over extensies die integreren met een of meer applicaties van derden en/of MediaWiki extensies.

Extensie zoekers: Deze pagina bevat twee lijsten in alfabetische volgorde op doelnaam integratie: categorie en artikel. Als u in de lijst met subcategorieën niet kunt vinden wat u zoekt, kijk dan in de lijst met artikelen. Als een doel van de integratie maar een of twee extensies heeft dan heeft het mogelijk geen eigen subcategorie en wordt het mogelijk wel gevonden in de lijst met artikelen.

Extensie beheerders en wiki gnooms: Als u een extensie in deze categorie toevoegt, gebruik dan a.u.b. het doel van de integratie als een sorteersleutel. Dat maakt het eenvoudiger voor ons om te zien dat we ineens meerdere extensies hebben voor hetzelfde doel. Als u ziet dat er meerdere extensies voor hetzelfde doel zijn in de sectie met artikelen, overweeg dan of een subcategorie handig zou zijn voor deze artikelen. Dan is het voor gebruikers eenvoudiger om alle extensies te vinden die gerelateerd zijn aan een bepaald 3e partij applicatie of extensie.

Subcategories

This category has the following 9 subcategories, out of 9 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.