Template:Success/nl

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Template:Success and the translation is 100% complete.

Succes Succes:

Template documentation

Gebruik

Dit sjabloon kan op twee manieren worden gebruikt:

  1. De tekst loopt onderaan door als de tekst te lang is
  2. Gebruikt een tabel om de tekst te laten inspringen.

Methode 1

Het onderstaande toont een icoon en het woord "Succes:". U kunt dit laten volgen door welke tekst/afbeelding/opmaak u wilt.

Wiki-code:

{{success}} Doe dat!

Succes Succes: Doe dat!

Methode 2

Het volgende bevat ook de aan het sjabloon doorgegeven tekst en gebruikt een tabel om te voorkomen dat de tekst rond het icoon loopt.

Wiki-code:

{{success|1=Dit is best wel een lange tekst, het klinkt niet direct als een waarschuwing, maar het zou nu onderhand toch best wel eens meer dan een regel tekst kunnen zijn, maar wie weet hoe breed die schermen tegenwoordig wel kunnen zijn, was Chriet er nog maar, die had het vast wel geweten of deze tekst rond het icoon zou lopen, maar wat staat daar nou toch, een parameter om het uit te lijnen? Deze regel is kort.}} 
Succes Succes: Dit is best wel een lange tekst, het klinkt niet direct als een waarschuwing, maar het zou nu onderhand toch best wel eens meer dan een regel tekst kunnen zijn, maar wie weet hoe breed die schermen tegenwoordig wel kunnen zijn, was Chriet er nog maar, die had het vast wel geweten of deze tekst rond het icoon zou lopen, maar wat staat daar nou toch, een parameter om het uit te lijnen? Deze regel is kort.