Template:Main page/intro/map-bms

From MediaWiki.org
Jump to navigation Jump to search

MediaWiki yaiku paket piranti lunak bebas wiki sing awale digawé kanggo Wikipedia. MediaWiki saiki dienggo ing proyek liané kanggo yayasan nirlaba Wikimedhia lan akèh wiki liané, kelebu situs iki, omah MediaWiki.

Jiot MediaWiki saiki, utawa pranala ing ngisor kangge nenelusuri isi dasar situs. Rika ngko nemukna beberapa isi diterjemahna ing basa liané, tapi basa rujukan utama kanggo keseluruhan situs iki yaiku basa Inggris. Mangga waca lewih lanjut ngenai situs iki.

Kanggo pitakon umum ngenai piranti lunak, deleng langkah komunikasi sing disaranna lan isa uga méja pitulung kawula. Angger Rika duwé pendapat ngenai wiki iki, mangga lunga meng kaca rembugan sing bersangkutan.

Basa liyané:Project:Language policy English  • Afrikaans • العربية • asturianu • azərbaycanca • جهلسری بلوچی • беларуская (тарашкевіца)‎ • български • brezhoneg • বাংলা • bosanski • català • čeština • dansk • Deutsch • Zazaki • Ελληνικά • Esperanto • español • فارسی • suomi • français • galego • עברית • हिन्दी • magyar • հայերեն • Bahasa Indonesia • italiano • 日本語 • ქართული • қазақша • ភាសាខ្មែរ • 한국어 • kernowek • Basa Banyumasan • Baso Minangkabau • македонски • മലയാളം • मराठी • Bahasa Melayu • Nederlands • norsk • occitan • polski • português • português do Brasil • română • русский • සිංහල • slovenčina • Soomaaliga • svenska • ไทย • Türkçe • українська • Tiếng Việt • 粵語 • 中文 • 中文(简体)‎ • 中文(繁體)‎