Jump to content

Help:Restaurar

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Undelete and the translation is 100% complete.
PD Nota: Quan modifiqueu aquesta pàgina, esteu acceptant que la vostra contribució es publiqui en el marc de CC0. Mireu Pàgines d'ajuda de domini públic per a més informació. PD

La pàgina especial Special:Undelete serveix perquè els administradors del wiki puguin navegar per l'historial de les pàgines que s'han esborrat (les revisions esborrades).

Per a veure aquesta pàgina us cal tenir el dret deletedhistory. I si, a més, teniu el dret browsearchive, també podreu cercar pàgines esborrades. Penseu que tenir browsearchive no implica tenir deletedhistory.

El text de les revisions esborrades només es pot veure si es té el dret deletedtext.

Per acabar, el dret undelete permet restaurar les revisions esborrades. Tingueu en compte que tenir undelete implica tenir deletedtext (ja que no tindria sentit restaurar un text que no poguéssiu veure).

Amb intenció d'exhaustivitat, direm que amb el dret undelete per si sol no n'hi ha prou per a restaurar una pàgina esborrada, sinó que també us cal tenir el dret deletedhistory, que (a diferència de deletedtext) no és té pel simple fet de tenir undelete. Tanmateix, això és probablement un error de programari.