Help:Pàgina a l'atzar

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Random page and the translation is 80% complete.
Outdated translations are marked like this.
PD Nota: Quan modifiqueu aquesta pàgina, esteu acceptant que la vostra contribució es publiqui en el marc de CC0. Mireu Pàgines d'ajuda de domini públic per a més informació. PD
Barra lateral de l'esquerra per defecte (vegeu-ne el cinquè enllaç)

La funció de pàgina a l'atzar permet als usuaris veure una pàgina del wiki de forma aleatòria. El valor per defecte, i l'ús més convenient, és mostrar una pàgina a l'atzar en l'espai de noms principal, i s'hi accedeix a través de la pàgina Special:Random. Els usuaris seran redirigits a la selecció.

Special:Randompage és un àlies d'aquesta característica, i funciona de la mateixa manera.

Selecció d'espai de noms

Els usuaris també poden optar per veure una pàgina a l'atzar en un espai de noms de la seva elecció. Això s'aconsegueix mitjançant l'especificació d'un espai de noms com un paràmetre en la pàgina: Special:Random/Help seleccionarà una pàgina a l'atzar a l'espai de noms d'Ajuda, $category mostrarà el contingut d'una categoria a l'atzar, etc. Starting with MediaWiki 1.41 you can separate multiple namespaces with a comma, e.g., Special:Random/Help,Project will show the contents of a random page either in the Help or Project namespace.

Configuració

Vegeu també