Help:Extension:XenForoAuth/Local account already exists/nl

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Help:Extension:XenForoAuth/Local account already exists and the translation is 100% complete.

Als een MediaWiki-installatie waarop u zich wilt aanmelden, een manier biedt om zich aan te melden via een op XenForo gebaseerd forum met behulp van de uitbreiding XenForoAuth, dan ziet u waarschijnlijk een foutmelding als deze wanneer u zich met uw XenForo-account probeert aan te melden bij deze wiki:

Het aanmelden op uw XenForo-account is gelukt. Er bestaat echter al een account met de gebruikersnaam {uw gebruikersnaam} op {de naam van de wiki} en dat is niet gekoppeld aan uw XenForo-account, waardoor het niet mogelijk was u aan te melden. Zie de hulppagina over deze fout voor meer informatie.

Deze foutmelding stelt u in kennis van het volgende:

 • U hebt zich met succes aangemeld op uw XenForo-account. Dit betekent dat uw accountgegevens correct zijn (dus dat u met succes bent aangemeld bij het XenForo-forum) en dat u de wiki toegang heeft gegeven tot uw accountgegevens, zoals uw gebruikersnaam en uw e-mailadres. Daarmee is voldaan aan alle eisen om u aan te melden met uw account.
 • Er is al een lokaal wiki-account met de in het bericht vermelde gebruikersnaam (uw XenForo-forumgebruikersnaam). Dit betekent dat de wiki waarbij u zich wilt aanmelden heeft geprobeerd automatisch een lokaal MediaWiki-account aan te maken om uw XenForo-account aan te koppelen (omdat uw XenForo-account momenteel niet is gekoppeld aan een lokale MediaWiki-gebruiker). Helaas is dit mislukt, want er is in de lokale MediaWiki-gebruikersdatabase al een account met uw gebruikersnaam.
 • U kon niet worden aangemeld bij de wiki en werd doorverwezen naar deze hulppagina.

Wat kan ik nu doen?

U kunt op verschillende manieren op deze foutmelding reageren. Deze worden hieronder beschreven.

U hebt al een lokaal account op deze wiki

Als u al een lokaal MediaWiki-account hebt voor de wiki waarbij u zich probeerde aan te melden, kunt u uw XenForo-account eenvoudig verbinden met dit al bestaande account. Om dit te bereiken volgt u deze stappen:

 1. Log in op uw lokale MediaWiki-account met behulp van een andere authenticatie-aanbieder (bijvoorbeeld uw gebruikersnaam en wachtwoord)
 2. Ga naar de speciale pagina Special:LinkAccounts op de wiki (bijvoorbeeld door de naam van de speciale pagina in de adresbalk van uw browser of in het zoekformulier te schrijven en op enter te klikken)
 3. (U moet uw identiteit waarschijnlijk opnieuw laten controleren door uw wachtwoord in te voeren)
 4. Klik op XenForo aan wiki-account koppelen (het woord XenForo kan veranderd zijn in de eigen naam van het bewuste XenForo-forum)
 5. Volg de procedure op uw scherm totdat u het bericht Het account is gekoppeld ziet.
 6. Klaar alweer! U kunt zich nu afmelden en dan met uw XenForo-account weer aanmelden.

U hebt geen lokaal account op deze wiki

Als u geen lokaal MediaWiki-account hebt voor de wiki waarbij u zich probeerde aan te melden, moet u eerst zelf een gebruikersaccount aanmaken. Doe daarvoor het volgende:

 1. Ga naar de speciale pagina Special:CreateAccount (bijvoorbeeld door de naam van de speciale pagina in de adresbalk van uw browser of in het zoekformulier te schrijven en op enter te klikken)
 2. Kies een gebruikersnaam en typ deze in het veld Gebruikersnaam van het formulier Account aanmaken
 3. Laat de andere invoervelden leeg
 4. Klik op de knop Aanmaken met XenForo (de naam XenForo kan zijn veranderd in de eigen naam van het bewuste XenForo-forum) om het gebruikersaccount via het XenForo-forum aan te maken
 5. Dat is alles! U hebt een nieuw account aangemaakt en het is automatisch gekoppeld aan uw XenForo-account.