Citakan:Kaca Pitulung DP

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Template:PD Help Page and the translation is 100% complete.
Other languages:
PD Catet: Nalika anjeun ngédit ieu kaca, anjeun sapuk pikeun ngaleupaskeun sumbangan anjeun dina CC0. Tempo Kaca pitulung Domain Publik pikeun leuwih lengkepna.
PD
Dokumentasi templat

Project:PD help iber.

Conto

  • {{PD Help Page}}
PD Catet: Nalika anjeun ngédit ieu kaca, anjeun sapuk pikeun ngaleupaskeun sumbangan anjeun dina CC0. Tempo Kaca pitulung Domain Publik pikeun leuwih lengkepna.
PD
  • {{PD Help Page|imported=1}}
PD Catet: Nalika anjeun ngédit ieu kaca, anjeun sapuk pikeun ngaleupaskeun sumbangan anjeun dina CC0. Tempo Kaca pitulung Domain Publik pikeun leuwih lengkepna.
Sababaraha répisi heubeul pikeun ieu kaca diimpor dina lisénsi CC BY-SA. Ukur kontribusi anyar anu asup DP.
PD

TemplateData

[view · talk · edit]

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

PD Help Page

Notice for Public Domain help pages.

Template parameters

This template prefers inline formatting of parameters.

ParameterDescriptionTypeStatus
Imported under CC-BY-SA?imported

Whether some old revisions for this page were imported under the CC‑BY-SA license.

Auto value
1
Booleanoptional