Citakan:Kaca Pitulung DP

From MediaWiki.org
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:PD Help Page and the translation is 100% complete.
Other languages:
Afrikaans • ‎Alemannisch • ‎Avañe'ẽ • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deitsch • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Kiswahili • ‎Lingua Franca Nova • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎Nordfriisk • ‎Scots • ‎Setswana • ‎Sunda • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Wolof • ‎Yorùbá • ‎Zazaki • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎bosanski • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎galego • ‎hrvatski • ‎isiXhosa • ‎isiZulu • ‎italiano • ‎kurdî • ‎latviešu • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎norsk nynorsk • ‎occitan • ‎oʻzbekcha/ўзбекча • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎slovenčina • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎башҡортса • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎саха тыла • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎հայերեն • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎ئۇيغۇرچە • ‎اردو • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎لئری دوٙمینی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎کوردی خوارگ • ‎ߒߞߏ • ‎अवधी • ‎नेपाली • ‎भोजपुरी • ‎मराठी • ‎संस्कृतम् • ‎हिन्दी • ‎অসমীয়া • ‎বাংলা • ‎ਪੰਜਾਬੀ • ‎ଓଡ଼ିଆ • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎සිංහල • ‎ไทย • ‎བོད་ཡིག • ‎ဘာသာ မန် • ‎မြန်မာဘာသာ • ‎ၽႃႇသႃႇတႆး  • ‎მარგალური • ‎ᱥᱟᱱᱛᱟᱲᱤ • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎贛語 • ‎ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ • ‎한국어
PD Catet: Nalika anjeun ngédit ieu kaca, anjeun sapuk pikeun ngaleupaskeun sumbangan anjeun dina CC0. Tempo Kaca pitulung Domain Publik pikeun leuwih lengkepna.
PD
Dokumentasi templat

Project:PD help iber.

Conto

  • {{PD Help Page}}
PD Catet: Nalika anjeun ngédit ieu kaca, anjeun sapuk pikeun ngaleupaskeun sumbangan anjeun dina CC0. Tempo Kaca pitulung Domain Publik pikeun leuwih lengkepna.
PD
  • {{PD Help Page|imported=1}}
PD Catet: Nalika anjeun ngédit ieu kaca, anjeun sapuk pikeun ngaleupaskeun sumbangan anjeun dina CC0. Tempo Kaca pitulung Domain Publik pikeun leuwih lengkepna.
Sababaraha répisi heubeul pikeun ieu kaca diimpor dina lisénsi CC BY-SA. Ukur kontribusi anyar anu asup DP.
PD