Template:PD Situs Bantuan

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Template:PD Help Page and the translation is 100% complete.
Other languages:
PD Cathetan: Nalika sampeyan ngedit kaca iki, sampeyan setuju ngeculake kontribusi miturut CC0. Deleng Halaman Bantuan Domain Umum kanggo info liyane.
PD
Dokumentasi templat

Bewara Project:PD help .

Tuladha

  • {{PD Help Page}}
PD Cathetan: Nalika sampeyan ngedit kaca iki, sampeyan setuju ngeculake kontribusi miturut CC0. Deleng Halaman Bantuan Domain Umum kanggo info liyane.
PD
  • {{PD Help Page|imported=1}}
PD Cathetan: Nalika sampeyan ngedit kaca iki, sampeyan setuju ngeculake kontribusi miturut CC0. Deleng Halaman Bantuan Domain Umum kanggo info liyane.
Sawetara révisi lawas kanggo kaca iki diimpor ing lisènsi CC BY-SA. Mung sumbangan anyar yaiku PD.
PD

TemplateData

[view · talk · edit]

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

PD Help Page

Notice for Public Domain help pages.

Template parameters

This template prefers inline formatting of parameters.

ParameterDescriptionTypeStatus
Imported under CC-BY-SA?imported

Whether some old revisions for this page were imported under the CC‑BY-SA license.

Auto value
1
Booleanoptional