E-postlistor

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Mailing lists and the translation is 100% complete.

Det finns flera e-postlistor för diskussion av MediaWikis programvara. Notera att dessa listor inte är lämpliga för att diskutera problem med Wikipedia eller någon annan av Wikimedia Foundations wikier. En fullständig lista över alla MediaWiki-e-postlistor finns på Meta.

Listorna är tillgängliga som vanliga e-postdiskussionslistor, som du kan prenumerera på genom länkarna i tabellen nedan.

Lista Beskrivning


mediawiki-l För administratörer och användare av MediaWikis programvara i icke-Wikimedia-relaterade projekt, bland annat vissa funktioner och utvecklardiskussion. Har du problem med din egen installering av MediaWiki, är det här du ska fråga om hjälp.


wikitech-l För diskussion av tekniska problem med Wikimedias servrar, funktioner och utveckling av MediaWikis programvara, osv. Det här är inte ett forum för vanliga användare (se mediawiki-l ovan). Viss mer information finns tillgänglig på wikitech-l .


mediawiki-announce En lågtrafikerad lista för notiser om nya MediaWiki-utgåvor och säkerhetsuppdateringar. Alla meddelanden i den här listan skickas också i mediawiki-l så du behöver inte prenumerera på båda.


mediawiki-api-announce En lågtrafikerad lista för notiser om API som förstörande ändringar och nya utgåvor av MediaWiki. Alla meddelanden i den här lista skickas också i mediawiki-api så du behöver inte prenumerera på båda.


#REDIRECTm:Mailing lists/Overview#MediaWiki
Den här sidan är en mjuk omdirigering.

Se även