Pranala basantara

From MediaWiki.org
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Interlanguage links and the translation is 57% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Hawaiʻi • ‎Jawa • ‎Lëtzebuergesch • ‎asturianu • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎italiano • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎suomi • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎български • ‎русский • ‎中文 • ‎日本語

Pranala basantara yakuwi pranala pamandhu cilik sing katon ing palang-sisih ing akéh carma MedhiyaWiki kang nyambungake artikêl karo artikêl sarupa dhéning bêbasan liyane sajêroning Kulawarga Wiki sing padha. Iki bisa nyêdhiyake sêsambungan komunitas basa-tartamtu sacara umume, karo sasama wikian ing sapadha sérwêr utawa ing sérwêre dhewe-dhewe.

Kanggo rincian panyêtélan sét aneka-basa ing wiki, dêlêng Manual:Wiki family .

Tuladhane kulawarga wiki giyat nganggo pranala basantara, dêlêng Wikipedia, Wiktionary, lan Wikibooks. Cara liya kanggo nyimpên kaca ing aneka basa ing sawiji multibasa MedhiyaWiki, dêlêng Sambungan alihbasa utawa, tuladhane, Madya-Wiki lan Wikimedhiya Umum

Uga dêlêng