Категорија:Прирачник

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Category:Manual and the translation is 86% complete.
Languages:
Прирачник за корисниците на МедијаВики
Прирачник за корисниците на МедијаВики

Во тек е разработка на сеопфатна документација за МедијаВики (наречен Прирачник), вклучувајќи страници со подробности за администратори и разработувачи.

Некои информации сè уште се чуваат на Мета. Со време сите информации ќе се префрлат тука, но во меѓувреме погледајте ја страницата „Помош:Содржини“ на Мета

Посетете ги и Страниците на Мета што водат до прирачников.

Subcategories

This category has the following 9 subcategories, out of 9 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.