Brickimedia

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Brickimedia and the translation is 100% complete.

Brickimedia is een wiki familie die gefocust is op Lego-gerelateerde projecten dat meerdere van zijn MediaWiki extensies en de skin Refreshed bouwt. As of 2017, Brickimedia projects are hosted by ShoutWiki.[1]

Geschiedenis

Brickimedia is oorspronkelijk opgericht door meerdere Lego-gerelateerde wiki's die op Wikia waren gehost die een onafhankelijk host zochten die die beter aan hun eisen en wensen kon voldoen. Na een aantal jaren van plannen en organiseren is Brickimedia midden 2013 begonnen.

Op 9 februari 2016 is SamanthaNguyen een discussie op GitHub gestart om 'ticket tracking software' te vergelijken: GitHub en Phabricator. Er was in april overeenstemming, daarop is op 13 april 2016 door Jack Phoenix het project Brickimedia aangemaakt. Op 18 april waren alle repositories overgezet, op die datum was dus Brickimedia volledig overgegaan van het GitHub platform naar het Wikimedia Phabricator platform.

Extensies en skins

Brickimedia gebruikt veel extensies die ook door Wikimedia wiki's worden gebruikt, maar ook extensies door henzelf of door anderen geschreven. Alle extensions van Brickimedia staan op Wikimedia's git repository. Zie hier de lijst extensies die door Brickimedia ontwikkeld zijn en die op deze wiki beschikbaar zijn. Voor de skins: Skins van BrickiMedia.

Zie ook

References

  1. Brickipedia:Proposal to move Brickipedia to ShoutWiki on Brickipedia, the free LEGO wiki. Accessed 23 April 2024.