Topic on Extension talk:Header Tabs

Jump to: navigation, search

HeaderTabs not Working in MediaWiki 1.17.0

8 (talkcontribs)

AS said...

The Headertabs are displayed on the top and a click on it will show the correct part of the page, but the parts are all drawn below each other and are not hidden, like they should...

please help :-) --Dominik Sigmund

Yaron Koren (talkcontribs)

Is this on a public wiki? If not, what MediaWiki version, Header Tabs version, and skin are you using?

Dominik Sigmund (talkcontribs)

No, its a private Wiki in our intranet.

Current Version: MediaWiki 1.16.2 Desired is 1.17.*

HeaderTabs: (Version 0.8.3)

Skin: Vector (Version 0.2.0) And UsabilityInitiative (Version 0.1.1)

Cavila (talkcontribs)

Hi Dominik, the sort of behaviour you describe holds true for the current Cavendish skin (though there's a newer, derivative version which appears to be working) and possibly others as well. You could switch between skins in your personal preferences and see if incorrect behaviour persists. It would help diagnose the problem.

Dominik Sigmund (talkcontribs)

using vector, but i appreciate the help :-)

MWJames (talkcontribs)

In the past we have seen problems with the UsabilityInitiative extension, as a matter of fact UsabilityInitiative is deprecated beyond 1.16. Please see the notice on the Extension:UsabilityInitiative page. We are using HT 0.8.3 together with 1.17 successfully on private/semi-public wiki.

Dominik Sigmund (talkcontribs)

OK, then i'll try to deactivate the UsabilityExtension after upgrading to 1.17...

Lets hope it works then ;-)

Dominik Sigmund (talkcontribs)

Well, it works :-)

But i've got one more small problem:

In MW 1.16, i was able to click on a Link on a page to switch to another tab (Linked with switchtablink or manually built is the same).

No this doesnt work. When using switchtablink and saving the page from edit, i get a blank screen. When using a Link built by Hand, (Like it simply doesn't do anything when clicking on the Link...

Any Help here?

And Many Thanks for the Help i got since here :-)

Reply to "HeaderTabs not Working in MediaWiki 1.17.0"