User:CKoerner (WMF)/Wikipedia.org updated page layout invite

From MediaWiki.org
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User:CKoerner (WMF)/Wikipedia.org updated page layout invite and the translation is 100% complete.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Ripoarisch • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎norsk bokmål • ‎português • ‎português do Brasil • ‎shqip • ‎suomi • ‎Ελληνικά • ‎русский • ‎українська • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Përshëndetje!

Please help translate to your language. Thank you!

Ekipi i Portalit të Fondacionit të Wikimedias së fundmi ka kompletuar një test A/B në portalin Wikipedia.org. Këto testime ishin për të parë nëse një dizajn i ri do të ishte më i lehtë për shfletim. Ky dizajn shtoi një dropdown që përmbante të gjitha gjuhët sipas numrit të artikujve.

Rezultatet e testit gjetën se vizitorët janë më të prirë të klikojnë në një link. Me dizajnin e ri kishte një sasi të ulët të 'mos-veprimit' në faqe. Ne gjithashtu testuam faqen me shumë përdorues të Wikipedias. Ne kemi marrë komente se dizajni i ri i faqes ishte i këndshëm dhe më pak i koklavitur.

Me këtë informacion, ne do të donim që të implementojmë këtë dizajn në faqen e portalit Wikipedia.org. Ne do të donim të pyesim komunitetin për reagime dhe sugjerime.

Faleminderit nga ekipi Discovery Portal!