Topic on 2017 wikitext editor/Feedback

Jump to navigation Jump to search

The new editor suddenly won't load for me.

6
Summary by Elitre (WMF)
InsaneHacker (talkcontribs)

I've had no problems using the 2017 WT editor, but today it simply won't load. When I press "edit source" I get the following message:

The editor will now load. If you still see this message after a few seconds, please reload the page.

If I click the "reload the page"-link I get taken to the normal wikitext-editor.

Elitre (WMF) (talkcontribs)

On which page?

Elitre (WMF) (talkcontribs)

Please see if you can provide more details. I couldn't reproduce on Chrome on random and even big articles (and it looks like you may be experiencing other issues that are not related to NWE, so I'm guessing you may have an issue with your browser). (For a moment I thought I could see that, and then realized that the link from da.wp's homepage led me to a sv.wp article, where I don't have NWE enabled.)

InsaneHacker (talkcontribs)

I'm away from home and using a laptop with Chrome instead of the Firefox browser which had the problem, the editor works fine here. I'll take a look at my browser when I get home. Thanks!

Berek (talkcontribs)

I had problems loading the editor on both my talk page and the help desk page - it turned out to be because of the beta pref I had ticked - this editor in particular. I'm using Chrome on a Windows 10 desktop.

Piramidion (talkcontribs)

Reported today in Ukrainian Wikipedia as well (see here). The editor still works for me, but I'm frequently seeing that message as well. For instance, I receive it when I try to open some red link. Also today I've been completely unable to use HotCat to change categories – I tried to edit some categories on a page, got the message mentioned, and after clicking on the "reload the page" link, I ended up with a browser error message "This site can't be reached".