Topic on Extension talk:Cite

Jump to navigation Jump to search

Conflict with another Extension?

6
Summary last edited by CharlesSpencer 19:14, 11 October 2016 2 years ago

Old {{reflist}} template was breaking things on a third party wiki.

CharlesSpencer (talkcontribs)

Whatever I do, I get Cite error: <cite_error_refs_without_references> at the bottom of any page with a {{Reflist}} call on it. If I take an existing page with absolutely no references on it at all and add a single <ref>Foo</ref> pair and then a {{Reflist}} call at the bottom, I get the error! I am using the HeaderTabs extension. Could this be the source of the problem? I also use SMW and several Semantic Wiki extensions too. Hope someone can help! Thanks. CharlesSpencer (talk) 22:24, 3 October 2016 (UTC)

Jdforrester (WMF) (talkcontribs)

Are you sure that it's not cite_error_group_refs_without_references?

It sounds like your i18n message cache needs to be refreshed (so that it shows the contents of message, not the key, and that maybe your local copy of the {{reflist}} template is breaking things?

Sorry this isn't helpful.

CharlesSpencer (talkcontribs)

Thanks. I've run rebuildLocalisationCache.php and rebuildmessages.php and I still get Cite error: <cite_error_refs_without_references> (copy/paste from the page, so it's verbatim). Maybe I should go to Wikipedia and re-export Cite and ALL its little friends! CharlesSpencer (talk) 22:05, 4 October 2016 (UTC)

CharlesSpencer (talkcontribs)

When I replace {{reflist}} with </references> I no longer get the error, so I need to investigate the template and/or modules imported from Wikipedia, I think... Thanks for your help. CharlesSpencer (talk) 22:19, 4 October 2016 (UTC)

Jdforrester (WMF) (talkcontribs)

It's surprising to me that the template could make such a breakage, but yeah, it sounds like that's the problem. Happy to help!

CharlesSpencer (talkcontribs)

Sorry to be slow coming back to you.

I am getting four identical errors (I have concatenated the line numbers) as follows:

Notice: Use of undefined constant CITE_DEFAULT_GROUP - assumed 'CITE_DEFAULT_GROUP' in /volume1/web/MediaWiki/extensions/Cite/Cite_body.php on line 183 /920 /555 /1121

Hope that helps.CharlesSpencer (talk) 19:14, 11 October 2016 (UTC)

Reply to "Conflict with another Extension?"