Topic on User talk:Jeblad

Summary by Jeblad

Thread used by the Norwegian community (nowiki) for testing purposes.

GAD (talkcontribs)

Hei Jeblad. Er frekk nok til å teste litt mer her hos deg, sånn at det blir synlig hvordan det fungerer. Nå skal jeg prøve å lenke til ei ekstern side. Det ser ut til å gå enkelt. Kan jeg lage kursiv? Å jøss, og jammen lå ikke utheva under der også. Nå skal jeg pinge deg, @Jeblad. Snart er jeg ferdig, sånn at jeg får se hvordan det blir med en ny tråd. Hilsen GAD (men hvor er signaturknappen?)

Jeblad (talkcontribs)

Du trenger ikke pinge den som er eier av diskusjonssiden, den kommer opp av seg selv i meldinger. Det er blema til høyre i toppen. Den andre er for varsler.

Kjetil r (talkcontribs)

Testing: Prøver å lenke til en annen diskusjon: Topic:T0nwn7ih3gy3kgbj

Noen som vet hvordan man kan lenke til et spesifikt innlegg i en diskusjon?

Hilsen Kjetil

GAD (talkcontribs)

Ah! Trengte ikke knapp. Det signeres i overkant automatisk!

Jeblad (talkcontribs)

Ja, at en ikke trenger signere er et «problem». De fire tildene sitter så i fingrene at jeg har vanskelig for å la være...

Vanlige svar i «redigeringsruta» havner under alle de foregående svarene. Hvis en bruker «svar»-lenka så får en innrykk.

Jeblad (talkcontribs)

Meh, ikke innrykk på den nederste svar-lenka, men det gjør vel ikke noe. En kan sette maksgrense på innrykk. Kommer det flere innrykk vil svarene bli klappet sammen. Idéen er at svar med innrykk er avsporinger, og kommer den langt nok avgårde så har det ikke noe med opprinnelig tråd å gjøre.

Det er også lurt å sjekke klammene nede til høyre, de lar en skifte mellom wikitekst og visual edit. Har lagt merke til at jeg som oftest bruker visual edit i flowtråder, og ofte langt mer enn visual edit på artikkelsider. Litt snålt igrunnen.

Kjetil r (talkcontribs)

Jeg la også merke til at man ikke får innrykk på nederste svar. Er sikkert en bevisst designavgjørelse, og er vel bare en vanesak dette vender man seg til.

Kjetil r (talkcontribs)
Dette er et bilde

Jeg likte måten man kan legge til bilder på. Praktisk.

This post was hidden by Jeblad (history)
Liuxinyu970226 (talkcontribs)
Kjetil r (talkcontribs)

I assume your comment was humorous, but just for the record: The photo is of one of Norway's most famous sculptures, “Angry Boy” in The Vigeland Installation. It should be a pretty non-controversial example image, and no one would ever interpret it as sexual. Best regards, Kjetil_r

Kjetil r (talkcontribs)
Blomst av noe slag.

For å presisere hva jeg mente i innlegget over: Man bare drar et bilde over fra en mappe på sin lokale maskin inn i redigeringsvinduet her, og to klikk senere er det lastet opp til Commons. Det var faktisk mye enklere enn "vanlig" Commons-opplasting.

Jeblad (talkcontribs)

Tror jeg så noe om at en kan gjøre det flere steder, men hvor....

Jeblad (talkcontribs)

Yes, it is possible to drag an image into VisualEditor and doing an upload on the fly.