Jump to content

Reading/Web/Desktop Improvements/Updates/Talk to Web/13-06-2022/nl

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Reading/Web/Desktop Improvements/Updates/Talk to Web/13-06-2022 and the translation is 100% complete.

Praten over de desktop verbeteringen

Neem deel aan een online vergadering met het team dat werkt aan de desktop verbeteringen! Het vindt plaats op 12:00 UTC, 19:00 UTC op Zoom. Aanmelden. Bijeenkomst nr: 83894166352. Bel per locatie.

Agenda

  • Update over de recente ontwikkelingen
  • Vragen en antwoorden, discussie

Formaat

De vergadering zal niet worden opgenomen of gestreamd. Notities worden opgenomen in een Google Docs-bestand. Olga Vasileva (de Productmanager) zal deze bijeenkomst hosten. Het presentatie wordt in het Engels gegeven.

We kunnen vragen beantwoorden die gesteld worden in Engels, Italiaans, Pools; ook, alleen bij de eerste bijeenkomst: Frans, Farsi, Vietnamees; alleen bij de tweede bijeenkomst: Portugees, Spaans, Russisch. Als u van tevoren vragen wilt stellen, voeg ze dan toe op de overlegpagina of stuur ze naar sgrabarczuk@wikimedia.org.

Tijdens deze bijeenkomst zijn zowel Vriendelijk ruimtebeleid en de Gedragscode voor technische ruimtes van Wikimedia van toepassing. Zoom is geen onderdeel van het WMF Privacy-beleid.

We hopen u te zien!