Reading/Web/Desktop Improvements/Fourth prototype testing/feedbackform/fi

From mediawiki.org
 1. Etsi linkit "Tänne viittaavat sivut" ja "Lataa PDF-tiedostona". Jos et löydä, kerro meille.
  ...
 2. Olemme siirtäneet sivutyökalut sivun toiselle puolelle (sivupalkkia vastapäätä). Mitä mieltä olet näiden työkalujen uudesta sijainnista? Jos et pidä tästä, voitko kertoa meille, miksi et ja mitä haluaisit sen sijaan?
  ...
 3. Keskity uuteen sivupalkkiin, joka on uuden sisällysluettelon yläpuolella. Kuten johdannossa todettiin, olemme jakaneet vanhan sivupalkin kahteen valikkoon: wiki-navigointi- ja sivutyökalut. Mitä mieltä olet tästä jaosta? Ovatko jotkin linkit mielestäsi väärässä valikossa? Puuttuuko jotain linkkejä?
  ...
 4. Yritä tiivistää ("collapse") ja kiinnittää ("pin") wikin navigointi (vanha sivupalkki). Mitä mieltä olet? Pitäisikö tämän valikon olla oletusarvoisesti auki vai tiivistetty? Muista, että valikon tila on jatkuva sivujen välillä. Jos tiivistät sen, se pysyy tiivistettynä.
  ...
 5. Tiivistä ja kiinnitä sivutyökalut. Mitä mieltä olet?
  ...
 6. Olemme myös vaihtaneet sivun otsikkorivin ja sivun työkalupalkin/välilehtipalkin järjestystä. Mitä mieltä olet tästä uudesta järjestykestä?
  ...
 7. Käytätkö usein kokeneille käyttäjille tarkoitettuja työkaluja? Jos et, voit ohittaa tämän kysymyksen. Jos kyllä, napsauta oikeassa alakulmassa olevaa "Lisätyökalut" ("Advanced tools") -valintaruutua ottaaksesi ne käyttöön prototyypissä. Näet luettelon linkeistä, jotka ovat saaneet vaikutteita MoreMenusta. Mitä mieltä olet näiden työkalujen sijoittelusta muiden sivutyökalujen kanssa? Jos et pidä tästä, voitko kertoa meille miksi et ja mitä suosisit sen sijaan?
  ...
 8. Siirry keskustelusivulle. Onko tärkeää, että keskustelusivuilla on sama pääsy sivutyökaluihin? Pitäisikö sen olla erilainen? Jos kyllä, mitä meidän pitäisi mielestäsi tehdä keskustelusivuilla oleville sivutyökaluille?
  ...
 9. Kuinka leveä näyttösi yleensä on? Onko sinulla tapana pienentää ikkunaa, kun käytät Wikimedia-projekteja useiden sivujen katseluun kerralla? Jos on, mitä mieltä olet kokemuksesta pienemmässä ikkunassa?
  ...
 10. Lisää vielä mahdolliset vimeiset ajatuksesi, ideasi tai kysymyksesi.
  ...