Jump to content

Professionele ontwikkeling en consulting

From mediawiki.org
This page is a translated version of the page Professional development and consulting and the translation is 100% complete.

Het doel is om aan te geven waar u als gebruiker professionele hulp kunt vinden voor vragen over uw wiki. Het is maar een aanzet, de lijst is zeker niet compleet. Als u of uw bedrijf op deze pagina wil staan omdat u professionele hulp kunt bieden, voeg u dan toe.

Individuele professionele ontwikkelaars en consultants

Naam Plaats Land Contactinfo Opmerkingen
Adnan Saleem Sandhila Lahore Pakistan adnansandhila@gmail.com Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen van Wiki en het potentieel van deze software, ik ben geïnspireerd door de toepassing ervan als Wikipedia, en dus kan ik implementaties van innovatieve ideeën door u ondersteunen met behulp van Media Wiki-software
Aleš Kapica Praag Tsjechië E-Mail Wikimediaan sinds 2004, IT Linux beheerder voor de afdelingen DCE en DC van CVUT in Praag. Auteur van AccessControl en onderhouder van EImage extensies. Beheerder voor departement wiki (sinds 2008) en TheWoodcraft.Org (start 2013). Ervaring met het meertalig gebruik van MediaWiki, sjablonen, etc. Vertaler & vertaalbeheerder van MediaWiki.org sinds 2019.
Andreas Jonsson Zweden andreas.jonsson@kreablo.se Ontwikkelaar met ervaring in het ontwikkelen van extensies voor MediaWiki. Zie CV voor details. Gehuurd via Kreablo AB.
Anton Krom Galicië Spanje Corporate wiki oplossingen. Papierloos. Semanticum, codering, skinning, integratie, advies en consulting. De feedback van klanten.
Bernhard Krabina Wenen Oostenrijk berhard.krabina@km-a.net Semantic MediaWiki consultant en implementator. Kennisbeheer en open data-expert.
David Gómez Catalonië Spanje dvdgmz@gmail.com Beheerder of ontwikkelaar van: Experimenta_wiki, EOI wiki, Viquilletra, [$Url4 GRFwiki], Sopa de pedres, Tanatopedia en HKp wiki. Vaardigheden: het opzetten en onderhouden van Semantic MediaWiki met Semantic Forms; het ontwerpen van sjablonen, formulieren en samenwerkingshulpmiddelen.
Daniel A. R. Werner Berlijn Duitsland daniel.a.r.werner@gmail.com Professionele MediaWiki, Semantische MediaWiki en Wikibase (software van Wikidata) ontwikkeling sinds 2007. Focus op het opzetten en adviseren van Semantic MediaWiki en Wikibase. Een van de eerste Wikidata-ontwikkelaars. Over mijn werk.
Edward Chernenko Rusland edwardspec@gmail.com Nieuwe extensies en consulting. Ontwikkelaar van Extension:Moderation en Extension:AWS .
Florence DEVOUARD Marseille Frankrijk fdevouard@anthere.org Opleiding op MediaWiki vanuit sociaal perspectief. Conferenties en workshops over overwegingen in wiki-projecten. Redacteur van WikiFundi (mediawiki-oplossing voor offline bewerken). http://www.devouard.org
Igor Absorto Grenoble Frankrijk igor@absorto.dev Installatie van MediaWiki met Linux, back-ups, migraties, onderhoud, sjablonen, op maat gemaakte onderhoudsscripts en extensies. absorto.dev
Sophivorus Buenos Aires Argentinië schenonef@gmail.com Installaties, configuraties, updates, back-ups, migraties, skins, sjablonen, extensies, reparaties, hacks, alles.
Jan Steinman Jan@bytesmiths.com Ervaring met extensies en skin ontwikkeling en organisatorisch advies.
Jay Prakash - India 0freerunning@gmail.com Jay is een fulltime MediaWiki consultant en ontwikkelaar die expertise heeft in het maken en implementeren van MediaWiki-extensies en skins, het migreren van een oude wiki naar een nieuwe wiki-versie, het maken van sjablonen en gestructureerde gegevens voor inhoud en nog veel meer. Hij was in het verleden Google summer of code Intern voor Wikimedia en is nu hoofdontwikkelaar bij Indic-TechCom.
Jeroen De Dauw Berlijn Duitsland jeroendedauw@gmail.com Jeroen is technisch directeur van Professional Wiki. Hij ontwikkelt sinds 2009 MediaWiki, Semantische MediaWiki en extensies. Tijdens deze tijd heeft hij gewerkt voor verschillende bedrijven over de hele wereld, waaronder Google en de Wikimedia Foundation. Jeroen werkt sinds 2012 voor Wikimedia Duitsland waar hij deel uitmaakte van het originele Wikidata-team en nu de functie heeft van Software Architect.
John McClure Port Townsend WA VS jmcclure@hypergrove.com ervaring met veel MediaWiki en Semantic MediaWiki-extensies. projectmanager, ontoloog en programmeur.
Jos van der Ven Nederland info@vflashdesign.nl Ontwikkelaar van Milieuhulp, WikiFair, NederWiki. Vaardigheden: Semantische MediaWiki, Semantische formulieren, Wiki-schermen, MediaWiki-extensies.
Karsten Hoffmeyer Berlijn Duitsland karsten@professional.wiki Karsten is organisator directeur van Professional Wiki. Hij is sinds 2009 wiki's aan het beheren met MediaWiki en gerelateerde extensies en is de Semanic MediaWiki project manager. Gedurende deze tijd heeft hij MediaWiki-hosting en diensten aan veel bedrijven en organisaties in heel Europa verstrekt. Karsten werkt sinds 2011 als eigenaar bij WikiHoster.net.
Lia Veja Cluj-Napoca, Berlijn, Londen Roemenië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk lia.veja@iris-semdata.com Kan helpen met datamodellering, databeheer, externe data-importen, data-integratie, gekoppelde gegevens, wiki-installatie, skin ontwerp en aangepaste ontwikkeling van extensies voor Semantische MediaWiki (zie extensie OfflineImportLexicon voor voorbeeld werk). Ik werk via Iris SemData
Manuel Schneider Tripoint D-F-CH Duitsland E-Mail Wikimediaan sinds 2004, IT-ingenieur van beroep. Ik doe veel MediaWiki werk voor verschillende Wikimedia-verenigingen, voor mijn eigen projecten en in externe projecten als consultant. Voor mijn werk run ik een klein server hosting bedrijf.
Mark A. Hershberger Lancaster, PA VS mah@nichework.com Consultant voor Fortune 50 bedrijven, medische non-profitorganisaties en kleine projecten. Ik help organisaties hun aangepaste extensies aan te passen aan nieuwe versies van MediaWiki; organisatie-authenticatie systemen te integreren met MediaWiki, problemen oplossen met hun wiki. Mede-oprichter en voorzitter van de MediaWiki Stakeholders gebruikersgroep. Ontwikkelaar van verschillende extensies, waaronder SemanticMediaWiki en bijdrager aan MediaWiki. Lid van het MediaWiki release management team (1.19-1.24). Voormalig Bugmeister voor Wikimedia.(2011-2012)
Michele Fella Milaan Italië michele.fella@gmail.com Installatie, ontwerp en aanpassing van MediaWiki en extensies.
Narayanan K Chennai India 7narayan@gmail.com Ontwikkeling extensies, installatie, upgrade, onderhoud enz.
Nicolas NALLET Parijs, Besançon Frankrijk contact@semantiki.fr MediaWiki en Semantic MediaWiki consultant die Wiki Valley uitvoert (voorheen Sémantiki.fr)
Niklas Laxström Finland niklas.laxstrom@gmail.com MediaWiki consulting (tot nu toe universiteiten, overheidsinstanties, enz.)
Nischay Nahata Bangalore India Nischayn22@gmail.com Ervaren met het creëren en ontwikkelen van extensies. Werkte aan Semantic MediaWiki-extenties, Maps, enz. Meer op User:Nischayn22
PaulGu Wiki paul@paulgu.com Paul Gu is een MediaWiki skin, sjabloon en extensie ontwikkelaar en biedt betaalde hulp aan voor MediaWiki skin aanpassing, skin integratie, website integratie, MediaWiki extensie installatie, SEO, etc.
Pavel Dvorak Liberec Tsjechië e-mail Expert Python en webprogrammeur, ervaren met MediaWiki, zijn API en Python-toegang. Ontwikkelaar van Python-hulpmiddelen om met MediaWiki te werken. Professionele Linux- en Windows-gebruiker. Ook in wiki-sjablonen, Lua-modules, jQuery-gadgets en al het andere van MediaWiki wiki's.
Raja Naik Mumbai India raajanaik@gmail.com Ik ben een expert in PHP-programma's en ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van aangepaste extensies en skins. Ik doe ook installaties, upgrades en algemene MediaWiki consultatie.
Russell John Dhaka Bangladesh russell@ekushey.com Biedt advies, set-up/configuratie, aanpassing, programmering, training voor MediaWiki.
rxy Osaka Japan mediawiki-support@rxy.jp (Nu alleen beschikbaar in het Japans) MediaWiki kerninstallatie, configuratie en extensie ontwikkeling. Ik ben medewerker voor MediaWiki core (u kunt mijn naam vinden in Special:Version/Credits) en cybersecurity engineer.
Saqib Iqbal Londen Verenigd Koninkrijk siqbalbaloch@gmail.com Het opzetten van een nieuwe wiki-gebaseerde site, ontwikkeling extensies, installatie, verbeteringen van de gebruikersinterface en alle MediaWiki-gerelateerde problemen
Sébastien DROUIN Nice Frankrijk sd@devsd.info Installatie, update, ontwerp en aanpassing van MediaWiki en extensies, sysadmin en ontwikkelaar
Seb35 Rennes Frankrijk seb35@seb35.fr MediaWiki-adviseur, langdurige ervaring met MediaWiki, zowel als technisch (sysadmin) als gebruiker
TiagoFerreira Portugal info@tiagoferreira.nome.pt MediaWiki en Semantic MediaWiki consultant voor intranet-ondernemingsomgevingen, van informatiebeheer tot kennisbeheer. Ingebedde self-hosted oplossingen voor SOHO en KMO's met QNAP.
Vedmaka Tbilisi Georgië god.vedmaka@gmail.com Mediawiki en Semantic MediaWiki extensies ontwikkeling, engine configuratie.
Vitaliy Klymets Oekraïne vitaliklymets@gmail.com Installaties, configuraties, updates, back-ups, migraties, sjablonen, extensies
Yury Katkov St. Petersburg Rusland katkov.juriy@gmail.com MediaWiki en Semantische MediaWiki taken: setup, configuratie, advies en consulting
Zoran Dori Servië zorandori4444@gmail.com Alle MediaWiki-werkzaamheden, zoals installatie, configuratie, upgrade, consultatie, ondersteuning en ander onderhoud.

Bedrijven

Naam Plaats Land Contactinfo Opmerkingen
ArchiXL Nederland info@archixl.nl ArchiXL is een onafhankelijk adviesbureau dat zich specialiseert in bedrijfs- en IT-architectuur. Zij helpen bedrijven en de overheid om hun informatie te organiseren en het nodige inzicht te creëren. Zij richten zich op organisaties in de publieke en financiële sectoren. In ArchiXL Courses worden opleidingen op het gebied van architectuur gegeven.
BairesDev San Francisco, Californië VS info@bairesdev.com BairesDev is het snelst groeiende bedrijf voor technologische oplossingen in Latijns-Amerika. We leveren end-to-end software en MediaWiki consulting op wereldwijde schaal voor bedrijven van alle groottes, van startups tot enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.bairesdev.com/
BitNami biedt een out-of-the-box installatie van MediaWiki voor gebruik met VMware vFabricTM Application Director
BorderCloud Parijs Frankrijk karima.rafes@bordercloud.com Linked Data consultancy/training/hosting op verschillende software, waaronder MediaWiki en WikiBase (WikiData).
BreezyOps Albuquerque, NM VS drobbins@breezyops.com Gespecialiseerd in high-traffic MediaWiki-implementaties in de Cloud of op fysieke hardware (Load balancer, MySQL Cluster), Cargo-enabled MediaWiki sites, LDAP-integratie.
CiviHosting VS help@civihosting.com CiviHosting is een hostingbedrijf gespecialiseerd in Mediawiki met servers in de VS en Europa. De services omvatten 24/7 ondersteuning, dagelijkse back-ups, Visual Editor, evenals training en consulting.
systemsforpeople Canada infoweb_2019@systemsforpeople.com, User:David Mason Uitgebreid gebruik van Semantische MediaWiki voor universitair onderzoek, culturele sites. Gratis overzichten, continue training, aangepaste front-ends.
DIQA Karlsruhe Duitsland info@diqa-pm.com
Contactpagina (Engels)
Contactpagina (Duits)
Consulting en ontwikkeling voor MediaWiki, Semantische MediaWiki en SharePoint.
Professionele softwareproducten voor kennisbeheer DataWiki, informatiebeheer in SharePoint en Linked Data.
Doalogue Tel Aviv Israel contact page Doalogue is een kennismanagement en adviesbureau. We bieden organisatorische/bedrijf wiki oplossingen: Intranet en internet wiki opzetten, implementeren en trainen, backend & frontend (skin) ontwikkeling. We onderhouden Doalogue wiki, newseminar en vele andere wiki's.
Dokit Parijs, FR Frankrijk contact@dokit.io Mediawiki consulting, ontwikkeling van extensies, skin ontwerp, semantische mediawiki en PageForm integratie en hosting.
  • Ontwikkelaar van Dokit, een MediaWiki-platform waarmee bedrijven digitale werkinstructies en visuele documentatie kunnen maken, beheren en delen.
  • Ontwikkelaar van Wikifab, een wiki waarmee iedereen DIY creaties met de wereld kan delen.
Energypedia Consult GmbH Eschborn Duitsland support@energypedia-consult.com Advies voor web-based monitoring en projectplatforms (WebMo), software voor kennisbeheer en databases.
End Point Corporation VS MediaWiki consulting: probleemoplossing, aangepaste extensies, Postgres integratie, SphinxSearch
EvolvNet Portland VS djm@evolvnet.com - Dave Myers EvolvNet ontwerpt, bouwt en onderhoudt portalen, gemeenschappen, informatiehubs en intranets op basis van het MediaWiki-platform.
Frequenze Software Italië info@frequenze.it Andrea Ganduglia Webontwikkeling, advies voor beheerders, enz. voor open toepassingen. Ze werkten met verschillende bedrijven en openbare instellingen, ook met intranet MediaWiki's; de belangrijkste problemen die ze melden, authenticatie-integratie en parser/syntaxis hergebruik buiten de wiki.
gesinn.it GmbH & Co. KG Schwarzenfeld, Regensburg Duitsland solutions@gesinn.it MediaWiki oplossingen voor bedrijven:

Installatie, aanpassen, programmering, consulting en training.

Hallo Welt! Regensburg Duitsland info@hallowelt.com MediaWiki consulting, training, setup/configuratie, aanpassing en programmering.
Ontwikkelaar van BlueSpice MediaWiki.
Iris-SemData Roemenië, Verenigd Koninkrijk Lija Veja Semantic Web en Semantic MediaWiki consulting, implementatie, ondersteuning, training, Big Data Analyse, Machine Learning, AI-algoritmen.
KM-A Knowledge Management Associates Wenen Oostenrijk bernhard.krabina@km-a.net Semantische MediaWiki en Wikibase/Wikidata consulting, implementatie, ondersteuning en training. Data, informatie en kennisbeheer.
Kreablo AB Zweden http://www.kreablo.se/x/bin/view/Ext/Kontakt MediaWiki en XWiki consulting, implementatie, opleiding
masterssystems Serverhosting & -Management Tripoint D-F-CH Duitsland E-Mail Wikimediaan sinds 2004, IT-ingenieur van beroep. Ik doe veel MediaWiki werk voor verschillende Wikimedia-verenigingen, voor mijn eigen projecten en in externe projecten als consultant. Voor mijn werk run ik een kleine server hosting bedrijf.
MediaWiki Beratung Duitsland rs@mediawiki-beratung.de or User:Raymond MediaWiki consulting
Mediawiki4Intranet Rusland vitalif@yourcmc.ru Onderhoud van Mediawiki4Intranet, een MediaWiki-distributie met 75 extensies die goed zijn voor corporate intranet-wiki.
MWUsers Phoenix, AZ VS Contact form MWUsers biedt volledig beheerd MediaWiki Hosting, professionele ondersteuningsdiensten en aangepaste ontwikkeling naast ons community support platform.
MyWikis Consulting VS sales@mywikis.com

Talk to our sales team

MediaWiki is een krachtig hulpmiddel dat gebruikt kan worden voor elk deel van uw organisatie. We zijn hier om u te helpen uit te zoeken hoe u het het beste kunt integreren voor uw organisatie. Naast onze hostingdiensten zijn de adviesdiensten van MyWikis er om u te helpen uw wiki voor uw bedrijf te laten werken. De bundel kortingen worden verstrekt voor klanten die MyWikis gebruiken voor wiki hosting. Met meer dan 10 jaar ervaring met MediaWiki en bijna 10 jaar als bedrijf, kunnen we resultaten leveren voor alles, gebouwd op door de tijd geteste expertise. Meer informatie op onze website
NobleProg
MediaWiki Training Verenigd Koninkrijk
Szkolenia MediaWiki
MediaWiki Cursussen VS
MediaWiki Cursussen China
Verenigd Koninkrijk, Polen, VS

China

bernard.szlachta@nobleprog.co.uk

info@nobleprog.com

gespecialiseerd in opleiding en advies over verschillende software, waaronder MediaWiki
Open Technology Group info@otg-nc.com IT-opleiding met inbegrip van cursussen in MediaWiki-administratie en contentbeheer met MediaWiki
Open Tech Strategies, LLC New York / Chicago VS info@opentechstrategies.com Op maat gemaakt open source ontwikkeling op basis van MediaWiki. Zie Torque, Torque Sites, ActivityLog, TeamComments, SimpleBook en SimpleFavorites voor voorbeelden.
OpenFox.io Tel Aviv Israël office@openfox.io OpenFox.io is een platform voor organisatorische wiki's op basis van MediaWiki. We hebben interne organisatie-wiki's ontwikkeld en onderhouden, evenals open kennisportalen zoals Sheatufim, Haogdan en Matana (Education.gov).
PediaPress Mainz Duitsland development@pediapress.com Online service waarmee u aangepaste boeken kunt maken op basis van wiki-inhoud
ontwikkelen en onderhouden van sommige extensies zoals Collection
Professional Wiki Berlijn Duitsland info@professional.wiki
Contactpagina (Engels)
Contactpagina (Duits)
Hoogwaardige diensten van MediaWiki-veteranen Jeroen De Dauw en Karsten Hoffmeyer.

We bieden beheerde MediaWiki hosting, aangepaste ontwikkeling, professionele ondersteuning, training, advies, software-upgrades en meer.

Return on Intelligence Philadelphia, Sint-Petersburg, Riga VS, Rusland, Letland Outsourced softwareontwikkeling, commerciële softwareoplossingen. Grote bedrijfsprojecten die MediaWiki, haar extensies en Semantische MediaWiki-technologieën gebruiken om kennisbeheersystemen te leveren.
Richard Carter Consultancy
Alternative: Earl Grey & Battenburg
Verenigd Koninkrijk Twitter: @RCConsultancy
User:Earlgreybattenburg / User:Rcconsultancy
MediaWiki consultancy en skin ontwerp, Drupal, Inkspace, OpenCommerce training
auteur van MediaWiki Skins Design
werken op HTML5 MediaWiki skin en responsieve MediaWiki skin.
Sémantiki Frankrijk Contact page, Nicolas Nallet MediaWiki consulting, implementatie, ondersteuning, remote beheer
Wiki Valley Frankrijk contact@wiki-valley.com MediaWiki Consulting, ondersteuning en opleiding. Private wiki's hosting.

Conseil en MediaWiki, ondersteuning en formaties. Het hosten van privé-wiki's.

Wiki.WerkVanBart Leiden Nederland Contact met Bart Mulckhuijse of op deze wiki Advies over professionele implementaties van MediaWiki en Semantische MediaWiki.
WikiAhoi Wenen Oostenrijk ahoi@wikiahoi.at Kennisbeheer met Semantische MediaWiki voor bedrijven. Consulting, concept, training.
Wikibase Solutions Rotterdam, Oosterhout Nederland info@wikibase-solutions.com
Contact page
Toonaangevende leverancier van bedrijfsoplossingen in de applicaties (advies, ontwikkeling, implementatie, opleiding, onderhoud en ondersteuning). Met gebruik van MediaWiki, Semantic MediaWiki en andere platforms/frameworks. Ervaren in AWS, Azure en ElasticSearch. We hebben een wereldwijde klantenbasis in de publieke en particuliere sector. Sterke aanwezigheid in de VS en West-Europa.
WikiHoster.net Berlijn Duitsland Karsten Hoffmeyer
→ kontakt@wikihoster.net
Contactpagina
MediaWiki en Semantische MediaWiki consulting, implementatie, opstelling, ondersteuning, training en hosting.
WikiTeq Boca Raton, FL VS Contact the WikiTeq team Full-service MediaWiki-oplossingen, waaronder siteopstelling, ontwikkeling extensies, ontwerp skins, semantische technologieën, hosting en continue ondersteuning. Onder leiding vanː Ike Hecht.
WikiVote Moskou, Dubna, Sint-Petersburg, Nizjni-Novgorod Rusland Katkov Yury katkov.juriy@gmail.com het ontwikkelen van producten voor het samenwerkend kennisbeheer, vooruitzichten, roadmaps, het bewerken van gestructureerde documenten (normen, visies, strategieën, partnerovereenkomsten) met MediaWiki + Semantische MediaWiki als basisplatform. Wetgevende crowdsourcing, voornamelijk voor overheden en organisaties
WikiWorks VS Yaron Koren, yaron@wikiworks.com MediaWiki advies, installatie, skin ontwerp, datastructuur setup, hosting en ontwikkeling. Onder leiding van Yaron Koren, auteur van Working with MediaWiki.


Discord

Op de MediaWiki Discord is er een #professional-services-kanaal waar u in kunt plaatsen om mensen te laten weten dat u op zoek bent naar een MediaWiki-ontwikkelaar.

Zie ook