Помош:Службени страници

From MediaWiki.org
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Help:Special pages and the translation is 100% complete.

Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deitsch • ‎Deutsch • ‎English • ‎Kiswahili • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎Türkçe • ‎aragonés • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎slovenčina • ‎suomi • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎עברית • ‎سنڌي • ‎پښتو • ‎भोजपुरी • ‎हिन्दी • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어
PD Напомена: Уредувајќи ја страницата, се согласувате вашиот придонес да се објави под лиценцата CC0. Повеќе за ова ќе дознаете на „Помош за јавна сопственост“.
PD
Special pages - Help Diff PermanentLink Merge history New files New pages Preferences Random page Recent changes Undelete Watchlist ExpandTemplates ApiSandbox

Службените страници се страници создадени од програмот по потреба. Сместени се во сопствен именски простор (Special) и не се непосредно уредливи како другите страници.

Некои службени страници зависат од нагодувањата кои ги задал корисникот, како на пр. бројот на наслови што се прикажуваат во набљудуваните.

Список на службени страници

Врската Службени страници ќе ве одведе на список составен од речиси сите службени страници на едно вики. Ќе го најдете во алатникот во левиот дел од страницата. Некои службени страници може да се превметнуваат.