Extension talk:Lazyload

Jump to navigation Jump to search

About this board

404 errors and images not loading.

3
173.246.232.42 (talkcontribs)

I'm getting tons of 10px 404 error messages and the images dont load right on my main page or certain other pages.


It looks like it's trying to pull a 10px version of the images but they don't exist.

173.246.232.42 (talkcontribs)

Note that I'm using a plugin that pulls images from other pages. Maybe theres a component that normally precaches all the thumbs?

173.246.232.42 (talkcontribs)

I solved the original problem by loading a 10px thumbnail of those images in the background. But it appears I'm still getting the same issue with normal images on pages as well.


So maybe not directly connected to my own plugin.

Reply to "404 errors and images not loading."

How to make this extension work alongside MultimediaViewer?

2
47.32.198.2 (talkcontribs)

This extension is super useful in reducing loading times and lag, but there's one problem! It doesn't work with MultimediaViewer! If you click on a thumbnail without this extension, MultimediaViewer shows up fine. If this extension is enabled, it just jumps to the File page! It doesn't even matter if the page has been fully loaded either, no matter what MultimediaViewer will not show up. Can someone help me out with this?

I expect to get no response for at least 7 years, but if someone could kindly tell me, I would be very grateful.

Azer215 (talkcontribs)
Reply to "How to make this extension work alongside MultimediaViewer?"
Tunglinwu (talkcontribs)

Some image can't load in MW 1.32.0.

But it can show in preview.

Reply to "Some error IN 1.32.0"
There are no older topics